Ramadhan Pertama 2012!

by - 2:35:00 pm


Assalamualaikum &
Salam 1 Ramadhan Semua! ^_^

Eyp! Cane 1st day puasa? Harap takde la yang buat2 lupa buka peti ais plak.. Hehe.. Tapi memang selalu 1st day cani betul2 lupa kan? Pagi2 lagi dah buka peti ais cari jus oren.. Kuikuikui..~~

Aku tahun ni opening jer dah MC.. How come? Haiyakk.. Sabar jelah hati.. Berkobar2 la konon nak berterawih kat masjid malam tadi.. Namun apakan daya, dah dapat surat MC awal2 dari 'Big Bos'.. 

Petang ni kompem2 berderet entri pasal menu or juadah berbuka.. Kan? Kan? Kan? Awal lagi ye sayang2ku.. Rehat2 dulu.. Nanti2 baru pikir nak makan apa..

Okaylah, saja jer nak update pasal 1st day puasa tahun ni walaupun...... Ermm.. Oh ya! Puasa jangan puasa perut je ye.. Puasa mata, telinga, hidung, lidah... semualah! Extra checklist macam kat bawah ni pun jangan lupa.. ^_~





WRITTEN BY : 

You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Selamat berpuasa untuk awak juga! ^_^

      Delete
  2. awal2 dah MC? haha.. nampak gaya nanti raya pun MC la kan tuk smbyg raya? hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Tau takpe.. Rugi sungguh rasa kalau dapat MC awal2 cani..Sobs! T_T

      Delete
  3. Replies
    1. Ye dear.. Salam Ramadhan untuk awak juga..! Erks, apa 66 tu?

      Delete