Will Be Back..

by - 7:42:00 am

Assalamualaikum &
Salam Ceria 11 Ramadhan silent Hunters!


Aku akan bercuti & pulang ke kampung untuk beberapa hari... seminggu++ maybe untuk berpuasa dengan ibunda tersayang.. Yeayyy!!! ^^,

So selama seminggu tu blog ni akan sunyi sekejap coz kat kampung takde line internet.. Nak buat auto publish pon tak sempat.. Sori ye korang.. Harap korang rajin2lah singgah & jenguk2 blog ni sepanjang ketiadaan aku..

Sehingga bertemu lagi.. Oh ya! Segmen Promot Blog masih berjalan seperti biasa.. Teruskan hantar link penyertaan ye.. Senarai penyertaan terbaru akan dikemaskini next week.. Jangan marah if terlambat update ea.. I'll try my best to keep on track coz aku dah set untuk update setiap Ahad.

Ok, till then selamat berpuasa & jangan nakal2..! Sayang korang semua..! ^_^ 




WRITTEN BY : 

You May Also Like

24 Shaklee Lovers Visit

  1. semoga selamat sampai ke destinasi

    miss z ada tag :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/saya-nak-kad-raya-dari-kedah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Miss Z.. Dah kembali bersiaran dah! ^_^

      Delete
  2. selamat berpuasa di kampung..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnye ramadhan di kampung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semestinya! Ari2 makan masakan air tangan mak.. Ni dah balik umah sendiri kena makan masakan sendiri la pulak.. Huhu..

      Delete
  4. wah, bestnye akak nak balik kampung..
    enjoy urself kak:)

    ReplyDelete
  5. wahh giliran mm lak cuti ye..seminggu tu lama kot..hihi..kirim salam mak dear ya ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan seminggu dah nih.. extend sampai 10 hari.. Kekeke.. Baru baca komen ari ni dear, tak sempat nk send ur regard to my mom.. Huhu..

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih! Sudah kembali pulang nih.. Hehe.. ^_^

      Delete
  7. Kak Mieza lamanya menyepi.. rindu nak baca blog update akak ! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo, akak pun rindu nak blogwalk ke blog Nurrul & kawan2 lain.. Ni akak dah balik dah, nanti akak update banyak2 ye.. Nak qada' bw dulu.. Hehe..

      Delete
  8. selamat bercuti..balik ganu erk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah.. Tapi dah balik Perak balik dah ni.. Hehe.. Sampai pagi semalam.. Hehe.. =)

      Delete