Review Kad Raya Dari Rakan Blogger!

by - 7:44:00 am


Assalamualaikum! ^_^


Hari tu aku ada janji nak review kad raya from 2 orang rakan blogger ni kan? Memakan masa 2 hari tu nak up pasal ni jer. Huhu.. Biasalah bila penyakit 'M' melanda, maka simptom2 'L' pon join ler sekaki.. 

....but no worries, penyakit & simptom itu berjaya aku atasi selepas 2 hari... Ngahaha! Okeyla, dah tengok pic kat atas tu kan? Inilah dia 2 orang rakan blogger yang baik hati bagi aku kad raya tahun ni. Special thanks to both of them! Jom tengok..! ^__^


 The 1st one is from :-
Shida dari blog DUNIA SEBENAR SHIDA
v
v
v
Aku dapat kad ni sebagai tanda penghargaan on my sponsorship dalam GA anjuran Shida dulu. Tak sangka plak ada special gift cani.. Limited Edition lagi u.. Kellassss kau Shida..! ^_~



Yang ni plak dari :-
Syazwana dari blog SYAZWANA JAMAL
v
v
v
Kemas ko tulisan dia.. Syazwana bagi kad ni katanya saja2 sebagai tanda kenalan rakan blogger. So baik hati kan uolls? Aku jugaklah yang harem tak balas satu hape pon.. HewHew.. -_-#

Sempat create E-CARD RAYA ni je untuk korang sume.. Harap korang terimalah seadanya ea.. InsyaAllah next year I'll try my best untuk hantar kad raya kat semua pembaca setia blog ZPC ni k! Tu pun kalau panjang umurlah. Huhu.. So, kalau nak rajin2lah jenguk blog ni. Ahaks! Menyempat ajer promot2 bagai.. ;p


Btw, thanks to Shida & Syazwana for ur cards! 
Really appreciate it.. ^____^



Jom Jenguk Sesaat!






Psst! Quality pic kali ni cam kureng plak kan? Nape ek? Adakah skill photographing aku sudah semakin hilang..?

WRITTEN BY : 

You May Also Like

9 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Teruja sesangat.. Rasa cam nostalgia lama berulang kembali gitteww... Hikhik! ;p

      Delete
  2. hehehe mekasih buat entry susah2 je. kite memang suka bagi kad raya just tahun lepas tak sempat so tahun ni baru sempat. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama.. Takdelah susahnya.. Dah takde bahan nak update, ape salahnya tayang kad raya yang diterima ni.. Hehehe.. Terima kasih kembali.. ^_~

      Delete
  3. tq MM hehee..xsgka ade entri lak hehee macehhh :)
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama.. ^_~ Selamat hari raya jugak Shida! ^___^

      Delete
  4. bestttt dpt kad raya dr boggers :)

    ReplyDelete