Dear Readers..

by - 12:23:00 pm


Salam Merdeka..




Dear readers, aku akan menyepi buat beberapa ketika atas urusan rasmi keluarga. Ceh, macam gempaq sangat plak bunyinya.. Ahaks!


This week until next week aku akan busy dengan kenduri kawen sepupu belah husband. So, mungkin aku akan jarang online, update blog & blogwalk ke blog2 korang.. Harap semua faham la ye..


Btw, insyaAllah lepas semua selesai i'll be back in action! Seyh, boleh gitu..?? Oklah, mata dah rabak tak cukup tido.. Nak rehatkan mata jap (*dalam bahasa kasarnya membuta.. Ngahaha!) 10 minit only ma! Jap lagi kang after Jumaat nak gerak ke majlis nikah dah..


Selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan yang ke-55..! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!!!! =)


Sampai jumpa lagi..  Daaaah! ^__~




WRITTEN BY : 

You May Also Like

10 Silent Hunter's Footprints

  1. singgah sni sebelum celebrate merdeka. selamat harie kemerdekaan kepada kawan-kawan

    ReplyDelete
  2. Sibuk betul.....
    Ok kami menanti gambar2 majlis ini

    ReplyDelete
  3. cuti weekend lepas memang penuh dengan kenduri kawen dan open house :)

    ReplyDelete