E-Card Raya Untuk Kamu! ^__^

by - 10:30:00 pm


Assalamualaikum!

Tinggal lagi lebih kurang 5 hari kita semua akan menyambut kedatangan Aidilfitri.. Di kesempatan ni, sempat aku create e-kad raya ni atas bantuan PROTON khas untuk korang semua! Nak hantar kad macam dah tak sempat. So, here's my e-card especially for all my silent hunters! 


Selamat Menyambut Aidilfiti yang bakal menjelang lagi beberapa hari..
Ingat, jangan membazir! ^_~


CLICK HERE to watch the Video! ^_^



Kalau korang teringin nak create e-kad raya berbentuk video macam ni, korang boleh mintak tolong Proton Sepanjang Raya

Mudah jer.. 
Klik3! Siap! Dah boleh hantar kat kawan2.. ^__^





WRITTEN BY : 

You May Also Like

22 Silent Hunter's Footprints

  1. selamat hari rayaaaaaa!! maaf zahir batinnnnnnnnnnnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya jugak Sue! Maaf zahir batin if ada terkasar bahasa or tersilap bicara sepanjang kita berkenalan di dunia blog ni.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. Salam lebaran jugak buat awak Jihah! ^__^

      Delete
  3. Replies
    1. Best? Create lah satu bagi kat MM.. Hikhik! ^^,

      Delete
  4. rajin awak..sya nak buat pun susah ni..internet slow sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin tak rajin 2,3 kali gak kene refresh.. Tengah2 create internet hang.. Create lagi skali laptop plak hang.. Banyak kali try baru dapat post kat sini.. Hewhew..~~

      Delete
  5. Replies
    1. Selamat hari raya jugak Lily! ^__^

      Delete
  6. best nya dpt kad raya mcm tu..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk semua pembaca blog ZPC ni.. Termasuk awak juge.. =)

      Delete
  7. Replies
    1. Selamat Hari Raya gak mommy to be! ^__^

      Delete
  8. mcm best nk buat juga lah...selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatlah.. Macam main game pon ade.. Syok! Hehe..
      Selamat Hari Raya Aidilfitri jugak dear! Maaf Zahir Batin.. ^__^

      Delete
  9. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin MM ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hai raya & maaf zahir batin juga untuk Ayu! ^__^

      Delete
  10. Selamat hari raya...
    salah dan silap dlm dunia blogging ni harap di maafkan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2lah kita..
      Selamat hari raya! ^^,

      Delete
  11. Selamat hari raya ! :)
    Berhati2 di jalan raya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya gak dik! Jangan over excited sangat.. Ingat, bersederhana adalah lebih baik.. ^__^

      Delete