I'm Back! ^_^

by - 7:36:00 am

Assalamualaikum & 
Salam 23 Ramadhan Silent Hunters! ^_^
Hai korang! Apa khabar? Harap semuanya sihat2 belaka hendaknya.. Uiseh, macam nak mengarang surat cinta plak.. Heheh.. Maklumla lama bercuti, skill menulis pun dah hilang.

Ada yang rindu aku tak? Haha.. Poyos jugak soalan aku nih.. Lama kot aku menyepi, takkan la sorang pon takde yang nak merindu..? Huhu.. 

Aku rindu sangat dengan korang semua. Rindu nak kongsi cerita dengan semua silent hunters aku nih, rindu nak blogwalk ke blog2 korang, rindu nak komen2 kat entri korang, rindu nak tenung2 blog2 korang yang semuanya ohsem2 tu..

Sungguh! Aku rindu.. 

Pergh! Ayat aku..! Ada unsur2 sastera di situ.. Sebenarnya risau pon ada. Risau kalau2 korang semua cabut lari & tinggalkan blog capuk aku nih.. Wuuuu..~~ T_T

Okeylah, sebelum aku mula melalut ke laut, baiklah kiranya aku berhenti di sini dulu. Sajalah kasi warm up sikit.. Lama tu tak up story.. Mana boleh up skali harung. Maunya berpuluh2 page plak karang entri aku nih.. Ni pun aku rasa dah masuk kategori berjela.. Baiklah, adios! ^o^

Oh ya! Kepada semua peserta2 baru "SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!" tu, stay tune ye! Update senarai peserta menyusul selepas ini.. ^^, 




WRITTEN BY : 

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. Adiklah yang merindui celoteh cik Mieza ! :D
    WELCOME BACK ! :)

    ReplyDelete