Kad Raya Maya Dari Miss Z! ^^,

by - 5:01:00 pm



Tadaa! Dapat kad raya maya dari blogger Miss Z.. Untuk pengetahuan korang, aku ada join satu GA dari blog Miss Z ni.. Nama GA dia, "Giveaway : Saya Nak Kad Raya". Kena berpantun2 lagi kau.. Aku main hentam jer pantun tu. Hilang skill ar nak reka pantun ni. Dulu masa zaman skolah memang jaguh ar. Tapi dah tua2 ni makin tumpul plak skill berpuisi aku.. Huhu..

....tapi yang aku nak cerita ni bukanlah sebab aku menang ke apa. Tak menang pon. Haha! Korang baca pantun aku pun  boleh tergelak, apetah lagi nak menang weyh.. Akakakaka! ^o^

Walaubagaimanapun, cik penganjur kita ni masih berbaik hati bagi aku kad raya maya ni. Terima kasih sangat2 ye Miss Z! Nanti kalau ada GA lagi jangan lupa jerit kat kite.. Hehe..

....oh ya! hip2-horey.blogspot.com ni ruangan blog khas untuk aku join2 contest & GA cani jer.. So, takdela semak sangat blog personal aku ni ngan longgokan contest yang aku join.. Eheh.. ;p





WRITTEN BY : 

You May Also Like

20 Silent Hunter's Footprints

  1. bestnya dpat kad raya :)
    Nurrul tak pernah pn dpt kad :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai, akak pun lama dah sebenarnya tak dapat kad raya ni.. Ni baru dapat.. Ada gak satu lagi dihantar oleh sorang lagi blogger ni.. Nanti akak share gambar ye.. Hehe.. ;)

      Delete
  2. wah, lama x dgr berita akak..
    hehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, kini dah kembali bersiaran.. Hehe.. Rindu ea? ;p

      Delete
  3. akhirnya dapat kad raya :)

    p/s:cis..nama kat bloglist tu kena tukar tau..ayut-akumanusiabiasa takde dh..kena tukar akuayut.blogspot.com...maaf menyusahkan cis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ye ke? Ok2.. Nanti MM tukar k.. =)

      Delete
  4. Replies
    1. Versi maya.. Hehe.. Kira oklah, dapat jugak.. Hikhik! ^_^

      Delete
  5. dh lama xdpt kad raya..sbnya dh lama jgk xbg kad raya..huhu

    ReplyDelete
  6. wani pun asingkan blog personal dgn ga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang kan? Nak join contest banyak2 pon takpe.. Takdela sarat sangat blog ni ngan contest bagai.. Hehe..

      Delete
  7. tunggu dari saye pulakkk.
    hehehe

    ReplyDelete
  8. lya pon ada blog khas utk contest n ga sjk thn 2009 lg.. dulu aktif sgt join..skarang dh lama x join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tengok mood gak nak join2 contest ni.. Kalau mood ke laut, memang tak ah nak join2 nih.. Hehe..

      Delete
  9. kira mcm e-card lah kan..cantik..:)

    ReplyDelete