Nak Update Tapi....

by - 3:19:00 pm


Assalamualaikum! ^_^

Semalam dapat kad raya lagi.. Dari sorang lagi rakan blogger. Terima kasih ye yunk! ^_^

....memang berniat nak update pasal kad2 raya tu tapi berat betul plak tangan ni nak snap gambar.. Penyakit M datang lagi. Haih..~~

Takpe2, nanti memalam sikit kalau mood ada ok sikit nanti kang aku review ye. Sementara tu cer bagi cadangan sikit apa menu berbuka untuk petang ni? 

Blank plak pale otak ari nih. Taktau nak masak apa.. -_-








WRITTEN BY : 

You May Also Like

14 Shaklee Lovers Visit

  1. huhuhu dah terlepas le pulak berbuka hihi nak cadangkan. tapi jangan swing2 erk mood tuh :)) nak raya dahh neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Mood beraya pon kureng sikit tahun ni.. Huhu..~~

      Delete
  2. Penyakit M ? ?
    Malas kah ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!Anda berjaya meneka dengan tepat! Hoho!

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Slow2 ar ni.. Sampai tak bergerak langsung dah.. Kahkahkah! ^o^

      Delete
  5. wahhh...best lah dpt kad raya lg. tahun ni takde sorg pun blogger kasi zie kad raya lg. hahaha. maybe sbb zie tak pernah balas kot :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jangka pon ada blogger baik hati nak bg kad raya nih. Tapi Alhamdulillah. Dah orang nak bagi, kecik tapak tangan lori kontena i tadahkan.. Hehe..

      Yang ralat sikit tu tak sempat nak balas. Hanya mampu balas tru e-card ari tu jer.. Huhu.. Next year insyaAllah akan diusahakan.. =)

      Delete
  6. Replies
    1. Penyakit M? M.A.L.A.S~~ Ngahahahaha! Malas nak snap gambar.. Pastu liat nak update ke blog.. Hewhew!~~

      Delete