New CROCS Hadiah Dari Si Dia! ^_^

by - 10:24:00 am


Assalamualaikum Korang! ^____^


Nampak betapa lebarnya senyuman dahku saat ini..? ^_______^ See? Senyum lagi tuu.. Hiks! Haruslah senyuman lebar sampai ke telinga. Dapat hadiah dari hubby semalam.. Sangat2 happy ko haku hari ni. Dapat hadiah apa? Meh aku tayang..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaaaaa...!!!!
New CROCS Shoe From Mr. Chenta! ^_____^ 
Saiz 5 only coz my kaki memang sangat kecik comey.. Lalalalala~~ 

Inilah dia my new favourite shoe! Crocs tetap menjadi pilihan.. Sebab? Sangat selesa di kaki. Pakai dengan apa or gi memana pon sesuai. Dengan jeans & t-shirt pon boleh, dengan skirt or dress pun masuk, dengan baju kurung pon okay! That's why la aku pilih Crocs..

Flat & Comfort Menjadi Pilihan..

Walaupun harga dia boleh buat parkinson, tapi pejam mata jelah hubby hulur duit demi keselesaan kaki cik puan bini. Lagi satu, kasut2 Crocs ni tahan lasak. Maklumlah, aku ni boleh tahan lasak gak orangnya. Nampak jer ayu cenggini. Korang tak nampak lagi kalau aku ni terlebih gula. Bukan takat parkinson, silap2 kena strok pulok demo. Sape nak jawab?

Now dah ada new favourite shoe.. Tak meroyan lagi dah. Hehe.. Will take care of it sebaik2nya.. Terima kasih Mr. Chenta! Sayang kamoo ketat2..! Bolehla pakai wat raya..! ^__^



MESTI KLIK kalau nak raya..! ^^,





WRITTEN BY : 

You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Hehe.. Berbunga2 kaki i kegirangan dapat kawan baru.. =)

      Delete
  2. akak pun suka crocs... memang sangat selesa senang hati pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Selesa sangat.. Padanla pon dengan harga.. Janji tahan lasak & tahan lama.. =)

      Delete
  3. wahhh ! Kasut laye baru.. nak pinjam ?
    saiz berapa nie ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saiz 5 yunk.. Nak pinjam kena tunggu akak rasmi dulu la.. Hakhak!

      Delete
  4. cntek...nak pinjam bolehhh ker huhuhu

    ReplyDelete
  5. harus koooo snyum lebar. dpt hadiah kasut crocs tueeee. lawa weh...ailike!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik! Like banyak2! Tapi kan bila dah pakai tu cam sakit plak kat bahagian depan coz dia nyer cutting depan tu agak tirus.. Tak perasan pulak yang bahawasanya kaki ku ini lebar di depan.. Haiyak! -_-#

      Delete