Bukan Tak Nak, Tapi......

by - 2:24:00 am

Hey silent hunters! Hari ni aku nak buat sesi keluhan hati sikit. No worries, just a short quick update..


Aku ni sebenarnya dulu rajin jer join GA ni. Pantang nampak ada orang buat GA, laju2 aku up entri & submit link. Tapi lately ni aku cam liat2 sikit nak join.


Korang tau sebab apa? Base on pengalaman, dalam banyak2 GA yang aku join pernah lah dua kali aku bertuah. Yang aku kecewanya, dua2 yang aku menang tu aku tak dapat apa2. Faham kan maksud aku..?


Kalau faham bagus... Kalau tak faham meh aku kasi faham.. Aku tak dapat hadiah seperti yang dijanjikan. Kalau kata nak tukar hadiah ke aku tak kesah pon. Aku terima jer. Tapi ni langsung harom nan hado hadiah sampai kat aku.


*Pic ehsan Mr. Goole.. Takde kena mengena.. Ngeh2! :p


Since that la aku tak berapa berminat nak join. Ramai jugak yang invite aku untuk join GA dorang. Aku mintak maaf sangat2 ye kat korang2 yang invite aku tapi aku tak join.. Macam ala2 fobia plak aku ni ngan GA2 nih..


Tapi bukanlah bermaksud aku tak join langsung. Ada jugaklah yang aku join. Tapi tak seaktif dulu. The latest yang aku join HERE. So, sape2 nak turut serta tu bolehla cuba.. Aku pun saja suka2.. Dah boring2 takde idea nak up citer ape..


Oklah, thanks sudi dengar keluhan aku yang ntah hape2 nih.. Haha!


Jangan lupa sesi promot blog ke-3 kul 10:00am nanti! Till then chiow..! ^__~ 





WRITTEN BY : 

You May Also Like

22 Silent Hunter's Footprints

  1. perkara camni sbnarnya dr dulu lagi.. bila dh smpai masanya..hadiah entah kemana.. tuan blog sunyi sepi... kalo lmbt bg, xkisah, sekurangya gtau jgn wk snyap2 kan.. lya sndiri pon..byk sgt hadiah y lya join 2 thn lps..smpai skarang xdpt.. sbb tu x bape minat dh nk join..frust kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.. Kalau nak anjur GA, buatlah dengan ikhlas.. Jangan semata2 nak tambah follower sendiri je.. Ni kita dah berabis buat entri siap promot blog dia, skali hape pon takde.. Tuan blog sunyi sepi.. Bengang pun ade Lya.. Eee..

      Delete
  2. wah , untung la , pernah jugak bertuah , hehehe ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung kebendenya CP.. Untung belah dia adela.. Kita dah tolong tambahkan follower dia, dia plak duk senyap2 je menyorok.. What the.....!

      Delete
  3. laaaaa saya pun baru selesai buat entry yang berkaitan dengan neh.nampaknyaaa ramai yang tak nak join contest ga sebab selalu kena tipu kan?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Sue? Nanti nak bacalah.. Hehe.. Tak taulah dorang tpu ke ape.. Wallahu'alam.. Tapi kot ye pon contact la kita balik if ada masalah tak cukup bajet ke apa.. Kite pon boleh faham.. Bukannya jahat sangat pon kita ni.. Lagipun tujuan utama tu just suka2.. Tapi kalau orang dah janjikan macam2 mestilah kita mengharap ye dak.. Ermm..

      Delete
  4. Ye ke MM.....nak buek camno??? Tak do rezekilah namo eh... he..he... apa pun sabau aje le...he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buek camno laie kak Hainom oii.. Sobar yo lah.. Biar orang buek kek kito, jangan kito buek kek orang.. Sonyum yo lah! ^__^

      Delete
  5. jarang join GA sebab tak pernah menang..huhu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Memang jarang gak menang.. Tu yang menang sesekali tu mengharap sangat tu.. Huhu..

      Delete
  6. takpe sya faham...hehehe...sya pula malas nak join sebab xda luck..hehehe..cubit2 nuffnang kat cni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakhak! Thanks Mrs Velentine! Nuffnang jugaklah yang masyuk kan? MM gi cubit2 kat sana plak lah.. ^^,

      Delete
  7. Aku pon takleh nak comment banyak2 since aku tak pernah join cause I'm not very lucky normally, cabutan bertuah pun tak pernah menang walau sekali sepanjang dah hidup hampir 28 tahun ni. Anyway, just keep calm and keep trying if you want to.... hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah! Macamlah aku ni lucky sangat pon.. Kebetulan je tu.. Eh, aku cool.. Oke jer.. No heart feeling.. Saje je berkongsi pengalaman ngan readers.. Mana tau ada orang lain bernasib serupa denganku.. Sobs!

      Delete
  8. kesian.. ejulz dulu skali je penah kene camtu.. xpe la mgkin bkn rezeki ejulz.. alasan dia ejulz lambat bg alamat.. tp arini alhamdulillah menang GA bro EZ.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ok lagi alasan lambat bg alamat.. Ni klu topup 5 hengget takkanla nak bagi alamat jugak ye dak? Bagi no phone udahler.. Dah send kat blog, poastu siap PM kat Fb lagi.. Tapi senyap jer sampai ke sudah.. Hmmm..


      Menang GA dari bro EZ? Wah! Tahniah2! ^__^

      Delete
  9. sbb tu bila join GA ni... sy tak mengharap sangat... kalau menang pun.. kalau hadiah sampai alhamdulillah... kalau tak sampai... sy anggap tak de rezekilah...
    tp yg menganjurkan dan sponser tu sepatutunya berpegang dgn janji diorangkan... hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM pon xdela mengharap sangat.. Tapi penganjur GA tu tolonglah bertanggungjawab sikit.. At least contact la kita balik paep hal skali pon..

      Delete
  10. haaa..kan. mcm zie ni...mmg dari dulu liat nk join contest or GA. malas nk buat entry sebenarnya. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Kita niat ni baik, nak tolong naikkan trafik dorang.. Tapi janganla wat naya kita cani.. Tak baik ar cani.. Huhu..

      Delete
  11. ada je kes mcm ni..memang GA tapi hadiah tak dipos pun kpd pemenang...buat blogger lain serik nak join GA ni..takut terkena mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan Ezad.. Fikir2 sakit ati.. Tapi fikir balik 2 kali anggap jelah bukan rezeki kita.. Abis cerita.. Dia nak tipu dia punya hal.. Janji kita jangan tipu orang lain..

      Delete