Bunga2 La Pulak..

by - 11:10:00 am


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia! ^__^


Ahemm.. Apa yang berbunga2 tu? Haha! Sebagai penggemar aksesori brooch tegar, haruslah yang berbunga itu adalah brooch baru..! Muehehehe.. ^_^


Kalau dulu aku pernah buat entri pasal bow brooch (*CLICK untuk baca..) yang cute2 tu, kali ni aku nak tayang flower brooch baru aku ni pulak. Ye, aku memang kecoh.. Benda2 cani pon nak canang 1 Malaysia.. Eh, suka ati kita la blog kita.. Bluekkkk..! :p


Okay stop,.. tak seswai kot aku nak gedik2 cenggitu.. Geli plak rasa.. Erm..


Malas nak stori pepanjang, mesti korang tak sabar nak tengok brooch baru aku ni kan? Haha.. Meh aku tayang meh..



Tadaaaa...!!!


Aku rembat 2 ketul ni je.. Cukuplah tu buat koleksi tambahan.. Hehe., ^^,


Kalau korang berkenan, bolehla try usha2 FB Afnan Collection ni..
Borong terus.. Hikhik! ^_^


Terus pakai.. Editing yang melampau.. SHINEE forever..! Lalalalala..~~
Abaikan mukaku yang pucat..  Malas nak tempek bedak tebal2..


Lawa tak lawa tak? Kekekeke.. Eh, bukan akulah, brooch tu ha.. Lawa ke tak..? Ish, kamooo nih..


Okay aku bagi summary sikitla kat mana aku beli brooch ni k.. Ni aku beli di R&R Rawang masa otw balik dari Semenyih ke Ipoh.. Masa tu baru selesai kenduri kawen cousin belah hubby.. Singgah isi perut, *walaupun aku dah belasah nasi lemak sebelum bertolak tu.. -..- 


Sambil tu menyempat plak aku melencong ke kedai brooch ni.. Apa lagi, mintak pau hubby la.. Heheheh.. 


Mekasih Mr. Chenta belikan brooch baru..! ^____^





WRITTEN BY :

You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Mr Chenta sanggup wat pape un akak..
    hehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak brooch bolehla Tigah.. Cer mintak yang bukan2, nak henpon mahal la, nak barang make up branded2 la, maunya tak kena syarah.. Kekekeke..

      Delete
  2. Replies
    1. Haruslah risau Sue.. Kang nampak pelik pulak.. Eh? ;p

      Delete
  3. hehehe...mcm flower brooch zie lak. hehehe.
    skrg ni kebykkan brooch zie dh hilang entah ke mana taw.
    zie nk buat sendiri nanti..tunggu dah hbis pantang baru
    zie start buat bow brooch...hikss :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Zie? Alahai mana ilang tu.. Sayangnya.. MM pun lepas ni macam nak try2 buat gak.. Macam senang jer.. Cuma rajin ngan malas jer ye dak? Hikhik! ^^,

      Delete
  4. oh...suka jgk dgn brooch bunga2 ni..nice la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila pakai brooch2 cani terasa diri comel jer.. Kekekeke..

      Delete