Kembali Bersiaran..

by - 10:07:00 am


Morning peeps!



Misz Mieza dah kembali..! Hoho..! Panjang cuti kan? Satu je kelemahan bila dah terlampau lama offline ni.. Malas.. Yes! M.A.L.A.S..! 


Biasalah kan, bila dah lama tak mengarang ni otak pun froz skali. Kalau nak ikutkan banyak jer cerita nak dikongsi, tapi tu la.. Dah lama sangat peram, sampai dah tak tau nak mula dari mana..


Cerita bulan puasa hari tu pun tak abis up lagi. Inikan pulak cerita raya, open house, kenduri kawen bagai.. Haih.. Pasrah jela korang ekk kalau tetiba aku longgokkan korang dengan cerita2 basi ni nanti.. Kahkahkah! ;p 


Apa pun tunggu jelah ye.. Tengah dalam proses mengembalikan mood.. Nanti aku up satu2 stori yang tertunggak tu..


Oh, btw kepada semua peserta segmen promot blog aku hari tu, di sini aku nak mintak maaf banyak2 coz lambat mempromosikan blog korang.. But no worries.. Pembahagian kumpulan aku dah buat. Cuma tinggal nak start je..


InsyaAllah, aku akan mulakan sesi mempromosi blog korang semua secepat mungkin. Kalau boleh dalam bulan ni jugak. Sudah ko bajanji, musti mo dikota bah! Jan la diriso.. Nah, kan keluar suda sakap sabah.. Hehehe..


Tunggu next update dari Misz Mieza k! Bai! ^__~




WRITTEN BY : 

You May Also Like

16 Silent Hunter's Footprints

  1. Replies
    1. Lama tak update tu sebab bz tolong buat persiapan kenduri kawen kazen belah hubby.. Seminggu lebih tu memang takde masa nak online.. Padahal lappy bawak je, kot2la sempat update blog sejam dua tengah2 malam tu.. Tapi memang harem la update.. Badan dah letih seharian, otak jus pk nak tdo je coz esoknya pepagi buta dah nak start rutin buat persiapan kawen tu.. Begitulah hari2 MM sepanjang seminggu lebih tu.. Huhu..

      Delete
  2. Selamat kembali. Jgn malas2 yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fiza! InsyaAllah, akan kembali aktif after a few more days.. Letih tak ilang lagi ni.. Huhu..

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Amy! Lepas ni dah boleh aktif balik klik2! ^^,

      Delete
  4. lepas cuti mood mesti ke laut kejap....
    tak pe... nanti panggil mood tu naik ke darat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Tu ler pasal Masz.. Apela mood tu buat kat laut lelama kan? Dah lupa jalan pulang ke darat dah kot.. Hikhik! ^__^

      Delete
  5. Replies
    1. Amboi.. Suka ye.. Nanti akan up citer bebanyak ye.. ^__^

      Delete
  6. wahhh ! ! ! sekian lamanya bercuti.. wink3.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekian lamanya berselindung di balik bayangan.. eh?? ;p

      Delete
  7. hehe kalo dah lama x update blog... mesti akan malas nak mula semula.. rasa mcm dah kaku nak update..

    ReplyDelete
  8. jgn la mls2.. deqla suka nk baca entri MM... hihi...

    ReplyDelete