Alhamdulillah, Rezeki Pertama Oktober 2012! ^_^

by - 8:38:00 pm




Salam 1 Malaysia! Hehehehe.. Actually bulan 9 lepas aku ada join satu GA ni. GA Blogger Bertuah by JIWAROSAK.COM. Hari ni kuar keputusan & guest what ??


Aku tersenarai dalam list pemenang hoii! Hoyeah2! Walaupun tak menang grand prize, still aku bersyukur dapat rezeki ni.. Dapatlah top up FREE 10 hengget.. Sape nak bagi derr..  


Ni bukti kemenangan aku..
Tak menahan siap tempek bukti lagi tu. Ngahaha! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Aku peserta bernombor 17! Tak caye ?



Nah! Aku tempek sekali senarai peserta..! 
Miahahahahahahah!~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

Ramai lagi sebenarnya kat bawah tu.. Tapi tak muat plak nak printscreen semua.. Hewhew~~



Terima kasih kepada Abg Feroz selaku penganjur program & Dkna Abza selaku penaja hadiah yang menaja top up FREE untuk aku & 2 lagi pemenang lain.. Mood epi.. ^____^




Oh ya! Aku join contest2 bagai ni kat blog satu lagi ye.. Khas untuk segala macam contest.. Kat sini segmen2 jer aku layan.. Ngeeee~~







WRITTEN BY : 

You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. tahniah, syiok betik dpt rm10.. share la cikit..hikhik.. aha saya beli kat daiso, rasanya semua jusco ada,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenks! Bakla nombor phone nak share.. Hikhik.. ;p

      Delete
  2. Replies
    1. Geng GSF kan? Haruslah ayu kenal.. =)

      Delete
  3. tahniah.. best kan kalo memang..semngt nk join lg kan...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Deqla! Betul3.. Ni yang buat bertambah gigih nak join GA nih.. Hikhik! ^_^

      Delete