Dakota.. Valeria.. Venus.. Tiga Gadis Barbie Doll!

by - 11:30:00 am


Dakota Koti , Valeria Lukyanova & Venus Angelo..


Tiga gadis ni sangat2 popular di youtube dengan penampilan & cara make up mereka yang menyerupai barbie doll. Sangat comel. Nampak macam plastik pun ade.. Uhuhu~~


Jom tengok macamana dorang ni make up ala2 barbie doll..! ^_^


Dakota Koti.. Serius comel.. ^^,




Valeria Lukyanova ni pun sebijik patung barbie ko.. Dengan mukanya, badannya.. Macam mustahil pun ada kan ada orang perfect cani.. Ermm..



Venus Angelo ni yang paling muda rasanya dari tiga2 ni.. Baru 15 tahun .. Suara dia pon comel kan? ^^,




Pssstt! Kalau aku make up cam dorang ni ada rupa barbie doll tak ? Heks! ^^,







WRITTEN BY : 

You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. aduh,mcm barbie betul eh...he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nana.. Comel giler.. MM paling suka Dakota Koti tu.. serius comel.. ^^,

      Delete
  2. omaik aiiiih
    patung bergeraaaaaaak

    ReplyDelete
  3. gile la yg no 3 tu...sok nak try lah weee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah.. Jangan lupa tayang kalau menjadi.. ^_^

      Delete