Hello, Boleh Bercakap Dengan Puan Rosmiza ? Ok Bai..! Hohh ?!

by - 5:33:00 pm

Selamat petang silent hunters! Hari ni aku just nak berkongsi kisah aku dengan si pemanggil tak bernama ni. Harap korang boleh tolong buat rumusan dari cerita aku ni ye.. 



Tengah2 syok terbungkam di tengahari.. Tiba2.. Ring! Ring! Henpong menjerit daaa.. 



AKU : Hello (*mode : mamai~~)

PEMANGGIL : Hello, assalamualaikum.. Boleh bercakap dengan Puan Rosmiza ?

AKU : Ya, saya cakap..

PEMANGGIL : Ni Puan Rosmiza ke ?

AKU : (*Pandang henpong dengan muka toye..).. Ya, saya Rosmiza..

PEMANGGIL : Puan Rosmiza binti ?

AKU : Ali 

PEMANGGIL : Okey, takpelah.. (tutt..tutt..tutt.. letak phone..)

AKU : Huhh ?! Jadah hape call orang lagu ni ? -..-#!



Nak tengok macamana muka aku tadi ? Macam ni lah.. 



Jadi, apakah pendapatan korang tentang isu ini ? Aku still blurr2.. Kompius pon ada.. Ntah apa pesen ntah.. Kata nak cakap dengan aku. Ate nak cakap ape nyer ? Takkan nak tanya nama bapak aku je kot ? Hurmmm.. Macam2.. -..-#




P/S : Hari ni ada satu lagi interview.. Ramai betul candidates.. Taktaulah dapat ke tak job tu.. Huhu..



WRITTEN BY : 

You May Also Like

16 Silent Hunter's Footprints

  1. salah org kot..tp awatnya dia letak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah orang ? Ah, tiada logika sungguh.. -_-

      Delete
  2. org tu lupa dah nak ckp ape kot hu huuu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kahkahkah! Ni dah macam antu lapor.. Pe jadah kol orang lagu tu.. Cess! -_-#

      Delete
  4. agoknyer , dia just nak tau binti ape kot... hehe.. pastu binti lak lain drp y dia car.. tu trus kte..ok, xpelah.. hehe.. agaknyer la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kot ye pon.. say something la kan.. Cakap sori salah orang ke.. Ni tetibe je letak cenggitu.. Ape hal? Huhu..

      Delete
  5. errr, confius. Mungkin jugak salah orang. thats why terus letak phone.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau salah orang pun, bawak2lah mintak maaf ke apa ke.. Dia taktau ke yang dia dah ganggu time rehat orang.. Huhu..

      Delete
  6. dia search nombor dari internet kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. search no. dari internet ? What for ?

      Delete
  7. kalau salah orang tak logik sangat sebab dia taw nama sis kan.. sis temuduga apa eh?kerja utk br1m gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak logik.. Ha'ah.. Tapi tak dapat pun.. Huhu.. T_T

      Delete
  8. Replies
    1. Garik jugok ler pompuan tu nak berkenalan cenggitu gaye.. Kekekeke..

      Delete