Jerawat Dah Berkurang & Tona Kulit Lebih Sekata Dengan Snowface Awla! ^^,

by - 2:46:00 pm


Assalamualaikum! 


Ni close up muka aku yang kaya dengan jerawat & sekutu2nya. Sangat stress hokay bila muka dipenuhi dengan jerawat nih. Tapi alhamdulillah, setakat ni takde la naik jerawat yang serius2 sangat. Just yang kecik2  jer. Kekadang tu keluarla bapak jerawat. Tapi tak selalu. 




Lagi satu aku ada masalah kulit kering & kusam serta tona kulit tak sekata. Nak keluar gi memana kena tempek BB cream & bedak tebal2 nak cover ketaksekataan tona kulit. Huhu.. T_T


Tapi sekarang tidak lagi! Jerawat semakin berkurang. Yang ada pun semakin mengecut. Kulit muka rasa lebih licin. Liang2 pori semakin mengecil. Tona kulit semakin sekata. Kulit sentiasa rasa lembab & tak kering lagi. Cea, macam buat iklan pulak kan aku ni ? Hehe..


Oh! yang paling best bila keluar dah tak perlu nak cover2 sangat cela di muka ni ngan bedak tebal2. Cuma satu sapuan nipis dah memadai! Kekadang tak pakai pape pun. Keluar dengan bare face jer.. ^_^
See ? Jerawat2 yang ada dah mengecut. Tinggal nak hilang parut jer. If ada yang baru naik pun, sekejap jer dia dah kecut balik. Aku tak pakai produk istimewa pape pon. Tapi rahsianya ialah ...............

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Snowface Awla Vit C!


Yezza! Aku just makan ni jer. Vitamin C. Vitamin C ni memang bagus untuk kulit kita sebenarnya. Cuma aku jer yang malas nak amalkan. FYI, aku baru je amal makan Vit C dalam 2 minggu. Tu pun ada hari2 aku miss! Haha! Aku ni memang tak disiplin bab nak makan supplemen2 bagai nih. Apa lagi nak makan ubat time sakit. Huh! Cukup payah.. Kalau dah agak2 tak larat nak bangun baru gigih telan ubat.. Hehe..


Sukatan Vit C yang aku makan  ni ialah 500mg. Aku ambil 2 biji sehari, sebiji pagi sebiji malam sejam sebelum makan. Jom aku share sikit antara kebaikan Snowface Awla Vita C ni :



  • Menghilangkan parut, jerawat/jeragat & resdung.
  • Memutihkan kulit wajah dan badan.
  • Meningkatkan antibodi badan.
  • Membina kolagen untuk kulit.
  • Mengurangkan kolestrol & darah tinggi.
  • Sangat sesuai untuk ibu mengandung.



Ha, tu lah antara kebaikan2 Snowface Awla Vit C ni. So far aku makan alhamdulillah okay. Cuma harga dia boleh tahan jugak la mahal. Apa pun will continue take this supplement. ^_^



HARGA : 

RM80 (30 biji) - untuk 15 hari
RM140 (60 biji) - untuk 30 hari






WRITTEN BY : 

You May Also Like

13 Shaklee Lovers Visit

  1. wahh mmg mjrab ni..hihi

    sis dh try ka charcoal mask,acaner ok ka?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sangat mujarab ayu.. hehe.. Cahrcoal mask? Dah try dah semalam.. Tak sempat lagi nak review.. Jap lagi MM review ye.. =)

      Delete
  2. ce try pakai kertas pasir :P
    gurau je..hahaha...

    kulit muka ni,kalo dimanjakan sangat, muler ar, naek jerawat, jelaga sane sini...tensen2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi Shinji, gurau kasar nampak..
      Ape kate awak yang try dulu.. Pastu bagi testimoni.. Kalau ok, boleh orang lain tru plak.. haha!

      Delete
  3. Owh pil..nmpknye berkesan la ni kan..byk jugak khasiatnye tu...tgk tajuk mcm iklan...ingtkan MM masok tv...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atoiyai deqla, sapela nak pandang MM ni nak jemput masuk tv bagai.. Tskk! Sedey t_t

      Delete
  4. Wah boleh tahan keberkesananya..nak beli tapi kat mana dear? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Arina kulit dah cantik dah.. Tapi kalau nak cuba jugak pegi sini https://www.facebook.com/atiey.saidin

      Delete
  5. zie sejak dah kerap berjaga mlm jaga Mikail ni...terus berjerawat sikit dah muka zie :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Ye ke dear? Cubalah amik Vit C ni.. Tapi dapatkan nasihat doktor dulu.. Takut efek kat baby plak..

      Delete
  6. salam, ni jenama ape ye? kita pun ada gak nak try beli vitamin C. tapi was2..takot x ok.ke memang xde side effect?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lily, ni Snowface Awla.. MM pun baru jer cuba ni yunk.. Tapi alhamdulillah setakat ni puas hati la amal ni.. Kalau was2 better dapatkan nasihat doktor..

      Delete
  7. Adik M pun baru ja beli.. Kalau positif camni mesti best la dia

    ReplyDelete