OKTOBER Bulan Rezeki.. Alhamdulillah.. ^_^

by - 8:44:00 pm


Petang tadi buka2 email mata terus terpampam satu email dari Churp2. Tengok subject email tu macam pasal contest yang aku ada join. So laju2lah aku buka nak baca.




Buat pertama kalinya aku dapat screening invitation dari Churp2 untuk movie 'Paranormal Activity 4'. Dapat 2 tiket FREE! Alhamdulillah, gembira sangat. Aku tak expect pun boleh menang since semua yang join hebat2 belaka. Aku just tinggalkan a simple comment for this contest. Luckily menang pulak.. 




But unfortunately, disebabkan screeningnya kat Mid Valley kat KL maka terpaksalah aku tolak since aku skang dah menetap kat Ipoh.. Kalau dapat gantikan dengan orang lain boleh jer aku bagi kat sape2 yang duk kat KL tu. Bolehla korang gi nonton wayang FREE..


Aku harap, lepas ni pihak Nuffnang & Churp2 bagilah can untuk kami yang berada di luar KL ni menang tiket & boleh tonton wayang kat area tempat tinggal kami.. Huhu.. T_T



P/S : Alhamdulillah, murah betul rezeki aku bulan ni. 









WRITTEN BY : 

You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Hai Mila! Thanks sudi ziarah sini! ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. Eh, boleh sangat nak bagi kalau boleh replace ngan orang lain Caer oii.. Tapi taktau boleh replace ke tak.. Tanya dorang, tak bereply pon lagi.. Nampak gaya diorang bagi kat orang lain la kot... Huhu..

      Delete
  3. bertuahnyaaa...tapi tak dapat tengok pulak kann...huhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal farahin.. Terkilan pun ada ni ha.. Dulu time duk KL takde pulak nak dapat durian runtuh berlonggok cenggini.. Ape pon tetap bersyukur dengan rezeki yang tak henti2 ni.. =)

      Delete
  4. Wahhh..congrats. tp itu lah kan. syg tak dpt gi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ituler pasal.. Nk gi tu boleh sangat.. Tapi rasa cam tak berbaloi plak. Nak ke sana duit minyak makan minum semua sendiri tanggung.. Padahal nak gi pratonton je.. Pk2 3,4 kali tak gilah kot.. Huhu..

      Delete