Setelah Bertahun Tak Kena Interview..

by - 9:46:00 pm


Muka senyum menahan nebes..


Hai korang! Assalamualaikum & apa khabar ? ^_^


Sori semalam tak sempat nak update blog. Sempat post entri untuk sesi promot blog jer.. Tu pun nasib baik aku set auto publish.. Huhu.. 


Actually, since kelmarin aku agak busy sikit. Btw, just nak share pengalaman temuduga aku semalam. Appointment pukul 2.15 petang tapi seawal 9.30 pagi lagi aku dah keluar rumah. Sebab incit husband ada urusan nak diuruskan. Jadi nak tak nak terpaksalah aku ikut keluar awal. 


Bila dah siap awal ni, nak menunggu ke waktu temuduga tu ya ampun nebes tak ketahuan aku hoi..! Almaklumla, dah lama sungguh aku tak attend interview2 bagai nih. Malam sebelum tu kitorang dah ronda cari tempat, takut esok sesat tak jumpa cari jalan. Prior preparation itu penting.. Hehehe..


Alhamdulillah, takde sangkut2 aku jawab soalan. Tapi tak tau lah dapat ke tak ? Dah usaha. Sekarang tinggal doa & tawakal jelah. Kalau ada rezeki kat situ adelah kan ? 



Aku dapat offer keje apa ? Syhhhhhh... Rahsia.. Kalau dapat baru aku bagitau.. Haha! 








WRITTEN BY : 

You May Also Like

10 Silent Hunter's Footprints

  1. good luck! semoga berjaya yaaa nanti jangan lupa bgtw erkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sue.. Insha Allah.. =)

      Delete
  2. apa2 pon.. moga berjaya ye..insyallah, kalo ade rezeki x kemana kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah.. Mudah2an begitulah.. =)

      Delete
  3. semoga mieza dpt that job. tetiba teringat dgn pengalaman interview sbg pembantu makmal dulu. balik je dari interview tu..tersungkur terjatuh kat depan building interview. habis kena gelak dgn other candidates....uwaaa! malu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Tu pengalaman yang boleh buat fobia nak gi intebiu tu.. Sabo jela..

      Delete