Thanks For Calling !

by - 9:20:00 pm



Oh my Gucci! I just got a call from Darren on behalf Nuffnang regarding on one of the contest I've joined! I just got a good feeling about it eventhough he didn't mentioned what I wanted to know and what I really want to hear.. Huhu.. T_T


Cea, speaking bersepah dowh.. Bajet handal segah pencuci pakaian ekonomi handalan jer.. Bahaha! I spontaneously speak in English when I got excited! Really.. ^^,


Aku dah banyak jugak la join contest2 dari Nuffnang ni. tapi nan harom la kan nak menang.. Setakat memeriahkan majlis boleh la.. Ahaks! Tapi tak kesahla kan, aku just keep on participating walaupun aku tau peluang nak menang memang tipis.. *Kekadang bukan kata tipis, takde peluang pun.. Ngahaha!*  


Maklum aje ler, kebanyakan contest2 dari Nuffnang ni memerlukan kita meluahkan komen or pendapat in English. Actually boleh jer in BM pun.. Tapi aku prefer English.. Kecuali memerlukan karangan yang panjang berjela sampai ke balik bukit Broga nun.. Sehinggakan aku kehabisan perkataan yang nak diperkatakan.. Ohohohohoh.. -..-


Contohnya karangan gred C tak cukup plus ni ---> BACA SINI



English aku nan bersepah lagi berhamburan ni duk kelas bawah2 je. Nak masuk dalam shorlist pun memang tak ar aku rasa. Tapi mana tau, kot2 ada rejeki.. Tak gitu incit Nuffnang ? ^_^


Btw, a lot of thanks to Darren for calling.. =) 






WRITTEN BY : 

You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. Replies
    1. Tahniah untuk apa tu Amy ? Bukan menang pun.. Kahkahkah!

      Delete
  2. tahniah lagi sekali..anda awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Caer.. Tapi belum tentu menang lagi ni.. Taktau apa maksud dorang kol ari tu.. Huhu..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih Cik Amal.. Tak menang pun lagi.. Saja jer kot dorang kol ari tu.. Huhu..

      Delete