Ben Ashaari Jr. Add Aku ??

by - 6:02:00 pm

Assalamualaikum !
Salam 1 Malaysia semua..
Ben Ashaari, Brader Ben Ashhari add FB aku, Ben Ashaari blogger glamer, Kenali blogger Ben Ashaari

Selamat hari Isnin all! Ada yang still Monday Blues ke dah petang2 cani pun ? Hehe.. Ok, hari ni aku just nak mohon pertolongan sikit..


Nampak kan pic kat atas ? Ben Ashaari Jr. add aku kat FB.. Aku antara percaya dengan tak je sebenarnya ni. Biar betul Bro Ben nak add aku. Sape tak kenal Bro Ben ni kan ? Salah seorang famous blogger in Malaysia..


So aku nak tanyalah kat sape2 yang memang friends ngan Bro Ben kat FB tu.. Betul ke ni one of his FB acc ? Bukan ape, skang ni kan banyak sangat kes fake account yang dibuat oleh mereka2 yang tak bertanggungjawab.. Aku risau gak kot2 ni one of the fakes.. Harap2 taklah..


Kalau betul, then a lot of thanks la kepada Bro Ben coz sudi add saya! ^___^







WRITTEN BY : 

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. betullah tue...dia add sebab blog masuk apa kata wanita kan...

    ReplyDelete
  2. try tanya dgn abg ben sendiri utk kepastian yg lebih.. :)

    ReplyDelete
  3. fuiyoo..jelesnya kalau betul2 bro ben

    ReplyDelete
  4. btol la tu . ben ashaari ada byk fb . untung la blogger famous add dia . haha :)

    ReplyDelete
  5. yep.itu mmg fb dy yg real.dy da dua fb :)

    ReplyDelete
  6. tu memg FB abg ben rasanya sebab mila pun dia ada add. so mila dah approve dah :)

    ReplyDelete
  7. Done follow. 540.. Nice blog, follow Sydi balik k.. http://rusydimustaffa.com

    ReplyDelete