BOOLAT a.k.a.GENDUT

by - 9:30:00 am


Hari tu aku ada stori pasal si PUTEH kan ? Dalam tu aku ada cakap pasal abang si PUTEH ni kan ? Ha, meh sini aku tunjuk abang si PUTEH..


Nilah si BOOLAT a.k.a GENDUT.. Ni masa awal2 dulu.. Memang tak masuk dalam umah.. Takut.. 


Port feveret dia dalam rumpun lengkuas ni lah.. Yang aku paling pelik tiap kali ujan, kat dalam rumpun nilah port dia landing.. Baik punya meringkuk tdo.. Elok2 duk dalam umah, dia kuar gi tdo tengah2 ujan tu.. Time tak ujan elok plak dia duk melunjur dalam umah.. Hish, Kompius aku~~


Ni pic feveret aku.. Ko tengok cara si BOOLAT ni duduk uols.. Macam mak2 nenek.. Ahaks! ^^,
  

Ha, yang kat dalam rumah tu MAMA.. Mak kepada si PUTEH & si BOOLAT.. Masa ni MAMA dah start bengkeng ngan anak2 dia.. Sian budak 2 ekor tu asik kena marah je ngan MAMA.. Skang MAMA dah jarang datang bertandang kat umah aku ni.. Huhu~~


Now, BOOLAT dah berani masuk dalam umah.. Ni waktu pagi baru lepas makan.. Tengah dorang syok2 bermain kononnya aku nak candid la gambar dorang.. Skali kantoi la.. Hehehe..! ^_^


The latest.. Kelmarin aku bangun2 tdo duk mencari lah si BOOLAT nih.. Biasa after subuh memang aku sengaja buka tingkap awal2.. Senang BOOLAT nak masuk makan.. Alih2 rupanya duk terbungkam atas sinki.. BOOLAT.. BOOLAT.. ^__^



WRITTEN BY : 

You May Also Like

15 Silent Hunter's Footprints

  1. hiikk comey je kucing2 tu..c bulat

    ReplyDelete
  2. sweet je tidur atas sinki,done nestum

    ReplyDelete
  3. alolo...tomey2...nye dieeee.... geram tau deqla tgk...oyen lagik! deqla x penah ade meow kaler camni..huhu...

    ReplyDelete
  4. ALAHAI..COMELNYA BOOLAT..PERANGAI PUN COMEY..HAHA

    ReplyDelete
  5. gmbar last tu mmg best..pg2x tgk boleh tkujat gak tu :D

    ReplyDelete
  6. hahahahhaha....gambar last the best..
    Selamba ajer dia ini...hik..hik..
    SEO Contest..Minta Tolong Klik Google +

    ReplyDelete
  7. comeeel boolatt
    lame xpelok pelok kucing
    rindu nk blk rmh

    ReplyDelete
  8. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  10. amboi boolat, mula2 jual mahal ye... hahaha comelnyaaaa gelagat kucing kan.. ngada2.. ahakx

    ReplyDelete
  11. haa..ni baru leh komen dah. heheh. yay! BTW, comel nak nyau ko tu ah yunk. geram aku taw

    ReplyDelete
  12. alolo comeynya gambar last tu..gebuu!

    ReplyDelete