Buletin Utama TV3 kena HACK!

by - 9:30:00 am



Perhatikan bagaimana budak lelaki tu tetiba muncul semasa berita sedang disampaikan..


Erm.. Dah takde keje sangat dah kot hackers nih..



DON'T FORGET TO
VOTE FOR ME! ^_~
True Harmony Ambassador 2013, True Harmony, Pencarian Duta True Harmony 2013






WRITTEN BY :

You May Also Like

15 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum awak. geli hati saya tengok tiba2 ada budak lelaki muncul sambil terjelir lidah. miahahhaahah kelakar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam awak.. Hehe.. Tu la.. Sabo jela..

      Delete
  2. uwaaaa.... ruginye x pat tgk..nnti nk tgk la...betol2 kejadian ke ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul lah kot.. MM pon terlepas tengok.. Huhu~~

      Delete
  3. huhu mcm2 kan...tp real ke kt tv? takkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure la Zila coz MM pun terlepas nak tengok berita ni... Huhu~~

      Delete
  4. owhhh.. mmg dlm tv betul pon ade cam ni ke?? kot2 org edit kot video je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, yang tu wallahua'alam.. Tipu dorang nih, tipu gaklah MM.. Huhu~~

      Delete
  5. hahahaha tetiba je ada muka yang entah apa2 tu... ni reality ke??

    ReplyDelete
  6. hiiikk betul kot..tapi xde kluar newspaper

    ReplyDelete
  7. Rasanya edit dalam video je ni... takde pun dalam paper

    ReplyDelete
  8. hahahaha..bebetul ke ni ek? bila ea. tak pernah lak tgk gnie dlm tv. hehehe.

    ReplyDelete
  9. hahahaha..bebetul ke ni ek? bila ea. tak pernah lak tgk gnie dlm tv. hehehe.

    ReplyDelete
  10. Mmg betul2 erk kjadian ni..
    Xpnah tgk pn

    ReplyDelete