Jatuh Cinta Sudah Dengan Sexy Scarlet Ni..

by - 5:04:00 pm




Semalam lepas duk main pilih2 kasut kat website terbaru CROCS tu aku pun gi lah usha2 new arrival ladies footwear kat sana.


Terus jatuh cinta dengan Sexy Sandal (Scarlet) ni. Dah lah kaler merah. Very le sexy kan ? 


Price ? Erm.. RM209.. Nanges.. Kena tunggu dapat keje dululah baru boleh beli.. Wuuhuuuu.~~~ T_T 




NOTA JARI KAKI : Gambar kena edit sungguh huduh.. =..=








WRITTEN BY : 

You May Also Like

22 Shaklee Lovers Visit

  1. wohh..nnti ms nak byr..kompem menggeletar tgn..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parkinson teros Nia.. Huhu.. Tapi sepanjang pakai crocs ni memang sangat pusa ati sebab dia sangat comfy.. Berbaloi la harga mahal pun.. Hehe..

      Delete
  2. wah wah wah... nice shoe... ala, bila dah keje nanti keluar design lagi sexy mexy ehehhehe...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Boleh tahan, tahan napsu jelah tengok.. Nak beli duk berkira2 lagi ni.. Uhuhu..

      Delete
  4. mak aih..nampak simple tp sakan harga pon..

    tp tulaa crocs nie sedap pakai kan..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap pakai.. Bak kata orang, alah membeli menang memakai.. Tahan lama pun tahan lama.. =)

      Delete
  5. Agree..
    Memang cantik..sama cantik dengan harga dia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Tau takpe.. Rabak poket.. T_T

      Delete
  6. wahh...sungguh cantekk!!!


    makneng follow kamu
    jemputla follow makneng.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih makneng.. Act dah lama follow makneng.. Huhu~~

      Delete
  7. cantikkkkk sangattt! warna merah pulak tuuuuuu. feverettt! :)))

    ReplyDelete
  8. hape? 209ya? kirim salam jela..xmampu la den even da keje..huhuhu

    ReplyDelete
  9. cantik harga..tak mampu den T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena menabung lebih sikit ler nampak gaya semata2 nak beli sandal ni.. Cantik amat.. Huhuu..

      Delete
  10. mmg cun la...kalo mahal2 biasanya tahan lama...so beli je la kalo ianya berbaloi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang crocs tahan lama & tahan lasak.. Tu yang MM suka sangat dengan crocs ni.. =)

      Delete