Masa Untuk Cash Out SAYS! ^^,

by - 10:00:00 am





Alhamdulillah, dah cash out dah earning SAYS.. Takdela banyak riban2 macam orang lain.. Tapi jadilah dari takde.. 


Ikut hati sebenarnya nak simpan je kat dalam tu banyak2.. In case ada emergency nak guna duit baru nak cash out.. Tapi bila fikir2 balik, risau pulak. Takut jadi macam Churp2 hari tu. Tetiba earning lesap. Jadi aku ambil jalan selamat, cash out awal2.. Huhu..


Still pending. Baru je cash out jap ni. Lepas ni kena struggle balik lah kumpul earning baru.. Hewhew~~ 





WRITTEN BY : 

You May Also Like

20 Silent Hunter's Footprints

  1. Jom singgah sini?
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Jemah! Insha Allah nanti free2 MM join ye.. =)

      Delete
  2. wah , boleh lesap yerr ?? um , nanti kalaw ade mase nak join la says .. macam bes je ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkemungkinan boleh lesap if dorang buat web mentenance CP.. Huhu..

      Delete
  3. macam mana nak kumpul sampai macam tuh ? saya dah buat ayat menarik dan banyak lagi tak berhasil langsung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang take time dear nak kumpul earning ni.. Tapi sabar & teruskan usaha.. Insha Allah, nanti giliran awak pulak.. MM kumpul ni pun makan masa lama gak tau.. =)

      Delete
  4. syoknyaa dah boleh cash out..husna skarang dah mlas nak bergantung harap dah..setia pd yg satu je..hehe..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Takdelah banyak mana Fendy.. Orang lain lagi banyak.. Siap ada yang dapat sampai ribu2.. =)

      Delete
  6. wahhh...nnti ayu nk cash out gk la..ayu singgah klik2.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cashout jangan tak cashout! Hehe.. Tenks! ^_^

      Delete
  7. rajin promote MM ni..ayut punye iklan apa cite ntah..hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari duit lebih kenalah rajin ayut.. Huhu..

      Delete
  8. alah buddyliz la beb hehe. kang kalau aku tefon ko 3 jam suka si Digi tu haha...

    ReplyDelete
  9. best la dpt buat duit dgn says..deqla ni x dapek laa...kalo la kat opis ni x blocked mende tu dah lama join..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngan Churp2 pun boleh buat duit apa.. =)

      Delete
  10. wahhh...
    makneng tak pernah try says nihhh
    okler tuh..sape nak free2 bg duit kat kite kan


    makneng follow kamu
    jemputla follow makneng.. :)

    ReplyDelete