Pencarian True Harmony Ambassador 2013 ~ Mohon Undi Dengan Penuh Kasih Sayang.. ^^,

by - 4:00:00 pm

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!


Ahemm2..! Awak2 semua, ittew nak mintak tolong sikit nih.. Awak2 semua boleh tak tolong vote untuk ittew ? Pangggg! Mohon bagi penampor barang sepam dua.. Berbulu hoiii! Ohoho~~ =..=


Ntah pape ntah aku ni.. Nak update blog pun lemau.. Tetiba dengan muka tembok setebal tembok cinanya nak mintak orang vote segala pulak.. Heheheheh~~ :D


True Harmony, Facial Treatment, Health & Beauty,  Body Treatment


Caranya mudah saja. Hanya klik butang 'VOTE' macam dalam gambar kat atas ni. DONE! Each person hanya perlu vote sekali sahaja.. Jadi dengan penuh rendah hatinya, aku nak mohonlah kerjasama rakan2 semua untuk luang masa seminit to vote for me.. ^^,


Setiap undian didahului dengan ucapan ribuan terima kasih! ^_~






P/S : Bagi sesiapa yang berminat untuk turut serta boleh terus ke link di bawah.ye..
https://www.facebook.com/TrueHarmonyWellness?sk=app_351755738214956&app_data=sp309895-item-26807





WRITTEN BY : 

You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum awak..saya nak tlg vote tapi takda fb :(
    maaf ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Huhu.. Ye ke ? Takpela.. Ape pon thanks for ur support.. =)

      Delete
  2. husna dah vote..
    all the best kak..=)

    klik2 iklan milo kat sini..^^V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu dear.. Akak gi klik2 iklan fatin pulak.. =)

      Delete
  3. pssttt...kat bawah opis zie, ada true harmony taw. tauke dia ngam giler dgn zie. tak tahu plak dorg true harmony ni ada held contest for ambassador nih.

    pape pun, good luck!

    ReplyDelete
  4. nk vote tp dia xkeluar pun tempat yg nk klik vote tu..maybe line sini slow kot sbb tu xkeluar

    ReplyDelete