Si PUTEH & Dunia Gnomeo & Julietnya..

by - 10:16:00 pm

Gnomeo & Juliet, 3D animasi, pets, haiwan peilharaan, kucing tengok movie..

Ko tengok tu uolls.. Bukan main khusyuk lagi si PUTEH duk layan citer kartun.. Hehe.. Gnomeo & Juliet.. Dah tengok ? Best gak.. Aku semua citer katun pun best.. Bhahahaha!


....citer ni Mr. Chenta yang download. Dia pun kaki katun gak ko uolls.. Tu yang gigih mendownload tu. Alasan cik puan bini suka tengok katun.. Padahalnya....... Koh3!


Rupanya PUTEH pun melayan jugak.. Ahaks! ^o^



True Harmony, Pencarian True Harmony Ambassador 2013, Duta True Harmoni 2013




WRITTEN BY : 

You May Also Like

13 Shaklee Lovers Visit

  1. HIHIHI..KUCING BIJAK NI,PANDAI TENGOK KATUN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tu lah.. Citer2 lain dia wat dunno jer.. Tukar kartun, elok jer dia parking kat depan lappy.. =)

      Delete
  2. sesuai sangat dah satu family tu..semua peminat katun..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perangai pun dah macam katun.. Bhahahahah! ^o^

      Delete
  3. Nak tgk brave...
    x'ter'order lg dr ASTROBEST
    hehehe=)
    nice blog.
    follow you
    salam ukhuwwah
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Eleea! Thanks sudi follow sini.. MM ada movie BRAVE tu.. Baru Mr. Chenta donlod.. Dah khatam pun.. Best! Heheheh..

      Delete
  4. Replies
    1. Pasang katun je baru dia tau duk diam.. Kalau tak ade jer benda dia nak ngaco orang nak ajak main.. =)

      Delete
  5. ala best ni..tanya ar kat mrchenta awk tu mn dia download

    ReplyDelete
  6. hahaha..reti plak dia tgk tv ek. so cute!

    ReplyDelete