Souvenir From Beijing

by - 9:30:00 am


Morning Peeps! ^^,

T-shirt Beijing, Beg kantung Beijing, Fridge magnet Beijing,

Baru2 ni my MIL pergi melancong ke Beijing.. As usual, tiap kali balik dari melancong or holiday kat mana2 mesti ada souvenir untuk anak menantu.. Hehehe.. ^^,

Hard Rock Kafe, T-shirt Beijing

T-shirt selai sorang.. Hitam tu aku punya and the grey one tu pulak Mr. Chenta punya.. Tapi saiznya ya ampun boleh muat 2 orang kot kalau aku yang pakai.. So, aku bagi kat Mr. Chenta je lah dua2..

porch, beg kantung

Beg kantung ni plak for me.. Ada banyak kaler, tapi kaler marroon ni jugaklah jadi pilihan hati.. So cute..  Boleh buat isi telekung.. Hehe..

Great wall of China


Also a fridge magnet.. Yang ni special sikit coz ada termometer skali.. Yang ni satu jer yang ada termometer, lain2 semua fridge biasa2 jer.. Inilah kelebihannya bila jadi orang first yang boleh pilih2 gift.. Hikhik! ^_^

ole2 from beijing, buah berangan

Last but not least dapat ni.. Apa ntah.. Buah berangan katanya.. Tapi aku ada ragu2 sikit nak makan walaupun my MIL said chinese muslim yang buat.. Erm...


Nanti nak review satu product best nih.. Tunggu ye! ^_~



WRITTEN BY : 

You May Also Like

21 Shaklee Lovers Visit

  1. Wah bestnyer.. dapat melancong dapat severnier pun best. saya selalu dapat fridge magnet dr kwn2 yg melancong.. sampai x muat peti ais dah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat souvenir je Syaz.. Nak melancong tu belum kesampaian lagi.. Huhu.. So duk collect souvenir je lah dari mereka2 yang pegi melancong.. MM setakat melencong tu bolehla.. Bhahahaha!

      Delete
  2. wahh beznya mm dpt cenderahati..mnntu kesayangan ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best2! Dah menantunya 2 orang jer pon.. Nak sayang sape lagi klu bukan kami yang dua ketul ni.. Kekekekeke..~~

      Delete
  3. Assalamualaikum awak. bestnya MIL kasi hadiah!
    skrg musin org pergi melancong ek. kita suka fridge magnet tu! hehehehe kerlasss you ada termometer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kelas! Tapi sayangnya gam magnet dia tak kuat.. Terpaksa tampal ngan double sided tape.. huhu~~

      Delete
  4. Bestnya dapat Souvenir ☺☺

    ReplyDelete
  5. wahh..syoknye bercuti ke beijing...souvenir utk deqla xde ke? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Bukan MM yang pergi bercuti yunk.. My MIL yang pegi.. Kalau MM pegi mesti dah bawak balik souvenir untuk rakan2 blogger yang rajin terjah blog MM ni.. Huhu~~

      Delete
  6. comel la beg kantung tu..bsar ea?nmpk mcm kecik...best ye MIL slalu g jejalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdela besar mana.. Kalau untuk sumbat telekung yang senang di squash tu muatlah.. Hehehe..

      Delete
  7. wahhh, seronoknya kalau pi melancong luar negara kan. tak pernah merasa pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM pun tak pernah merasa gak Dianaa.. Huhu~~

      Delete
  8. wah..syoknyaa..
    menarik je hadiah dya..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Harap merasa orang bagi jela Fatin.. Nak harap nak pegi sendiri ntah tahun bila la agaknya.. Sobs! T_T

      Delete
  9. Best nye... Ta pernah dapat souvenir dari overc..

    Entry PANAS! : [KLIK] Pentingnya Chatbox pada blog anda!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Kenapa link entri panas awak ni link back ke blog MM Aiman? Heran plak rasa.. Huhu~~

      Delete
  10. wah bestnyerrr dpt souvenir dr beijing.....wani klu husband belayar luar baru la dpt souvenir dr oversea hikss

    ReplyDelete