Tetiba Rindu Pulak Kat Diorang Nie..

by - 2:00:00 pm

Friends Forever, Buddies, Frienship Never End, My Best Buddies,
Ni antara my close coleagues masa kat tempat kerja lama.. Kitorang ni satu team untuk team Study of Malaria.. Ada sorang lagi indian guy yang satu team ngan kitorang.. Tapi masa ni dia jadi photographer, so tak termasuk la dalam gambar.. Kekekeke..


Ni masa weolls outstation.. Fieldtrip ke Kota Marudu Sabah.. Sebelum masuk kampung collect sample biasa pagi2 kitorang akan wether ke hospital or klinik daerah berdekatan dulu.. Yang ni aku tak ingat kat hospital ke klinik.. Kalau tak silap hospital.. Tengah tunggu bos berdiskusi kat bilik meeting.. So, weolls bercamwhore la dulu.. Ahaks!


Weyh korang! Aku rindu giler kot kat korang semua.. Huhuhu.. T_T




WRITTEN BY : 

You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum awak..awak kerja nurse ke hape? doc eh? bestnya jalan2 sambil bekerja kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam awak.. Nurse pun bukan doc lagilah bukan.. MM keje as RA je.. Memang best sambil jalan sambil keje.. Tapi bukan jalan ke mana pun.. Masuk kampung2 pedalaman utk collect sampel.. Kadang2 ada kampung yang takde toilet pun.. Kalau emergency pandai2lah.. Huhu..

      Delete
  2. moga kekal persahabatan kalian... :)

    ReplyDelete
  3. moga persahabatan antara kalin berkekalan selamanya..In Shaa Allah

    ReplyDelete