Thanks Real Women Real Voices! ^_^

by - 10:00:00 am



Terima kasih yang tak terhingga diucapkan kepada Real Women Real Voices yang sudi terjah blog aku & baca entri aku tentang INI (Click to review)..

BA17 Bidet System


Walaupun tak terpilih dalam senarai 100 women tu, but still aku diberi peluang untuk give a try on salah satu trial produk Coway iaitu BA17 Bidet System. Trial only for two weeks tapi since incit suami tak bagi so terpaksalah aku dengan berat hati tolak tawaran tu.. T_T


Syoknya kalau ada Bidet System cani kat umah kan ? -_-


Sebenarnya dah lama dah aku dapat panggilan dari Coway tentang offer ni tapi lupa nak update.. Haha! Even mood agak kecewa dengan penolakan offer ni tapi aku tetap hargai peluang yang diberi.. =)


Terima kasih lagi sekali Real Women Real Voices! ^_^

Nak jugak tempek gambar muka sendiri.. Gambor time raya nih.. Lalalala~~







WRITTEN BY : 

You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. wahh rajin btl mm ni..tahniah tau! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajinler sangat ayu oii.. Hehe.. Thanks! ^^,

      Delete
  2. owh dpt free gift jugak eh? tahniah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buka free gift Deqla.. Inilah trial produk yang dorang bagi untuk tempoh waktu tertentu.. Then kita kena buat review entry utk produk yang kita dah cuba tu.. =)

      Delete
  3. Boleh cuba lgi. Dah terpilih tu dah cukup bagus dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terpilih la Dayana.. Coz faktor jarak & kawasan.. Dorang cari mereka yang stay around KL & Selangor je.. =)

      Delete
  4. saya suke tudung yang awak pakai too :)

    mintak tolong follow blog aka saya =)
    http://anissmahdi.blogspot.com/
    THANKS :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. Tudung syria plain biasa je tu awak.. Hehe.. Insha Allah, nanti saya visit ye.. =)

      Delete
  5. Sekedar Mampir ke Blog ini,
    Blognya keren gan..

    #Salam dari saya, Admin Tutorial Blogz

    ReplyDelete
  6. lar sygnya..klau x boleh try..huhu..

    husna derma jugak..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpela, lain kali ada rezeki bleh try.. =)

      Delete