Top 23 Blog Malaysia Paling Popular 2012

by - 7:47:00 pm

Assalamualaikum!


Kita sekarang dah semakin hampir ke penghujung tahun 2012. So, apa kita recap sejenak Top 23 Blog Malaysia Paling Popular yang telah berjaya meraih anugerah dalam World Bloggers & Social Media Awards 2012.


Okay, FYI World Bloggers & Social Media Awards 2012 ni adalah anjuran MSMW2012 dan pemenang dipilih berdasarkan undian seluruh rakyat Malaysia! ^_^


Senarai Top 23 Blog Malaysia Paling Popular :

  1. Paultan.org (Blog Automotif/PR4)
  2. Shahabudeenjalil.com (Blog Bisnis/PR3)
  3. Honeykoyuki.blogspot.com (Blog Selebriti/PR3)
  4. Kucing.my (Blog CSR/PR1)
  5. iluvislam.com (Blog Pendidikan/PR4)
  6. ohbulan.com (Blog Hiburan/PR4)
  7. Koleksi1001resepi.com (Blog F&B/PR2)
  8. All-aboutiphone.blogspot.com (Blog Gadget/PR0)
  9. Rotikaya.com (Blog Gossip/PR3)
  10. Ninieahmad.com (Blog Kesihatan/PR3)
  11. Founder.limkokwing.net (Blog Inovasi/PR5)
  12. Eqbalzack.com (Blog Lifestyle/PR3)
  13. Yunainspired.com (Blog Musik/PR3)
  14. Danielzaidi.com (Blog photography/PR2)
  15. Chedet.cc (Blog Politik/PR5)
  16. Kznabihah.com (Blog Shopping/PR2)
  17. World-superbikes.blogspot.com (Blog Sukan/PR1)
  18. Placesandfoods.com (Blog Travel/PR3)
  19. Inianwarhadi.com (Blog Video/PR2)
  20. Fukkenlol.blogspot.com (Blog Jenaka/PR1)
  21. Hazrey.com (Blog Vocal/PR2)
  22. Bicaramakdara.com (Blog Terburuk/PR2)
  23. Ariffshah.com (Upcomimg Blogger/PR4)


Kesemua blog2 yang tersenarai ni dipilih berdasarkan blog yang berkualiti dan juga blog yang mempunyai ramai peminat. Jangan lupa melawat ke setiap blog ni & timba sebanyak mungkin ilmu yang boleh dari blog2 mereka. ^_^






WRITTEN BY : 

You May Also Like

18 Shaklee Lovers Visit

  1. erkk blog teburuk pun ada...
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/jom-cuba-hollywood-makeover.html

    ReplyDelete
  2. PR3...PR4 TU MENDE ERK.>? btw dh bw sini :)

    ReplyDelete
  3. wahhh sy tak tercalon pon har har

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak kena calon blog sendiri zila.. Huhu.. Malulah nak calon blog sendiri.. Orang kenal pun idok blog nih.. Bhahahaha..!

      Delete
  4. wah tinggi2 pagerank dyorg ye.jeles2 :)

    ReplyDelete
  5. huhu fatin liyana pun ade....cayalahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. FL kan menang award as selebriti blogger.. =)

      Delete
  6. jap lagi mama nak fly ke blog mereka :)

    jom~ hehe.

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat mereka. Kita bila lagi yek..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntahla Hanif.. Tak merasa kot.. Huhu..

      Delete
  8. wah.untungla mereka popular..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka memang untung.. Teteapi adakah pengiku2 or pengomen2 tegar blog mereka turut merasa tempias ? Hmmm.. Mari kira pikir2kan..

      Delete