ZPC Dalam Segmen 'Blog Pilihan' Rancangan 'Apa Kata wanita' ..

by - 11:00:00 am


Assalamualaikum..


Semalam duk sibuk melayan FB tetiba ada notification baru masuk. Ada new mesej dekat inbox fanpage ZPC. Selesai reply all notification yang ada, aku pun beralih ke fanpage pula. Terus klik inbox dan apa yang terpapar betul2 buat aku tergamam & teruja pada masa yang sama. Ha, macamana tu ? Boleh bayang tak muka aku masa tu ?


Someone dari program Apa Kata Wanita Bersama...Zamzarina (TV1) hantar mesej untuk jemput blog aku untuk dipaparkan melalui segmen 'Blog Pilihan' dalam rancangan tersebut. Suppose to invite through email but since aku tak letak link email dalam blog ni, so the person terus inbox aku di fanpage. Rasa sangat terharu dengan usaha beliau cuba menjejak aku. Terima kasih Sakinah! ^_^


Before this aku ada terbaca one of my friend's blog pernah being featured dalam segmen sama & aku ada tengok rancangan tu kat tv. Dalam hati terdetik, bertuahnya Lya. Bila lah agaknya turn aku pulak ? Tak disangka2 peluang tu datang dengan sendirinya.. ^_^


Segmen 'Blog Pilihan' dalam rancangan AKW ni akan memaparkan mana2 blog yang berkaitan selama 30 saat hingga 1 minit. Dan pengacaranya siapa lagi kalau bukan Zamzarina Zambri! Jangan lupa berkunjung ke blog beliau tau! Banyak info menarik yang dikongsikan oleh Zamzarina dalam blog Zamzarina Zambri Apa Kata Wanita.


Rancangan Apa Kata Wanita bersiaran pada setiap hari SABTU jam 11.00 pagi di TV1 ! Jangan lupa tonton dan teruskan menyokong AKW! ^_^





Psstttt! Jangan lupa terpacak depan tv esok tau! ^_~







WRITTEN BY : 

You May Also Like

30 Silent Hunter's Footprints

  1. wahh.. fofular la blog awak lepas ni dear..dah fofular jgn lupa deqla pulok..hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah Deqla.. Semua pengomen tegar kat blog ni MM tak pernha lupa.. Insha Allah.. =)

      Delete
  2. wahhh... tahniah.. bukan senang nak dapat peluang tue.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aujinz.. Alhamdulillah rezeki bulan ni.. =)

      Delete
  3. wah...msuk tv sudah....fewwwiiittt..hihihi ^___^

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah!!

    tp husna x minat nk tgk rancangan nie..huhu..
    husna bg support jelaa ea..=)

    ReplyDelete
  5. wah bestnya blog akak masuk tv.tahniah

    ReplyDelete
  6. tahniah!! pencapaian yang terbaik.

    ReplyDelete
  7. WAHH....famous ler mieze pasni nnti :D

    ReplyDelete