3 Hari Yang Panjang.. Akhirnya Clear Sudah My Inbox.. Yeay! ^_^

by - 11:21:00 pm




Well, kesinambungan kisah INI (click to read) selama 3 hari ko aku bertungkus lumus menapis inbox yahoo mail aku. Dan seperti yang dijangka ada beberapa email penting yang aku terlepas pandang. Huhu~


....last couple months ada satu contest dari Blackmores which is Blackmores Nutribeat Contest. Aku pun suka2lah main game tu. Tak sangka pulak boleh menang. Inilah antara rezeki yang aku termiss dek kerana lama tak buka yahoo mail.. Tsk! -.-




Tapi tak apalah, anggap jelah bukan rezeki. Sekarang I need to spend more time to look after my yahoo mail too.. Before this aku bias sikit. Gmail jer yang aku buka hari2.. Mueheheh!~~









WRITTEN BY : 

You May Also Like

13 Shaklee Lovers Visit

  1. Xpe, xde rezeki la tu.. hehehe btw, kira rajin la tu buka Gmail hari2.. ena ni kadang2 dua minggu sekali je jenguk.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. RAJINNYE DEL INBOX YAHOO ERK ? HEHE ..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak.. ruginya ter'miss satu hadiah kan. hehe. pasni sila rajinkan update mail ye :)

    ReplyDelete
  4. huhu... sy lama dah tak periksa inbox... menti dah berhabuk... ;(

    ReplyDelete
  5. MM sepi 3hari sbb nk clear inbox ker kihkih.....xper la xder rezeki tu lepas ni kena alert la kan :-)

    ReplyDelete
  6. WHOAA...kompom ribu² msg dlm inbox tu if ambil masa 3 hari utk habiskan. hehehe

    ReplyDelete
  7. huhu..sori..tersilap komen kat entri sebelum ni...

    ReplyDelete
  8. wow...email sampai 14k, 3 hari baru setel. perrhh...kalau penin2, delete all jer, pastu berdoa harap2 takde email penting :)

    ReplyDelete
  9. Hari tu akak pejam mata je clear inbox gmail... hehe

    ReplyDelete
  10. kemaskini email ea kak..ayut pnye pon dh penuh dh tu..kna cek blik...

    #thanks info ye kak...jmpe dh pertama kompleks.. :)

    ReplyDelete
  11. Rajinnya kak Delete inbox email.. kalau Nurru.. Erkkk sakit hati..

    ReplyDelete