Alhamdulillah, First Stage Dah Lepas.. Waiting For The 2nd Stage Next Week..

by - 3:30:00 pm

Interview, Adab berpakaian, Adab percakapan, Adab perbuatan
Peace Yaw! ^_~
Alhamdulillah, interview pagi tadi berjalan lancar. Since panel penemuduga tu perempuan & kebetulan sekampung dengan aku so takdelah terasa sangat nervous tu.. Aku ni kalau nervous takde lain, perut memulas semacam macam kena cirit birit. Pastu mulalah nak ke tandas jer memanjang. Gugugu~~


....alhamdulillah juga my 1st stage interview ni berjaya & terus ditapis untuk ke 2nd interview on next Monday. Moga-moga dipermudahkan segalanya. Terima kasih kepada semua yang mendoakan.. ^__^  




WRITTEN BY : 

You May Also Like

29 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum.. alhamdullilah Mieza. sheila doakan berjaya di stage yang kedua juga :)

    *sabar membuahkan hasil!

    ReplyDelete
  2. gudluck dear..moga ada rezeki mm...done ff ;-)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.... bole tau jawatan apa tu? hihi...

    ReplyDelete
  4. interview dimana MM?hope success utk kedua nnt :)

    ReplyDelete
  5. syukur...next lagi..good luck dear

    ReplyDelete
  6. miza, nti baca tips ditempat kerja baru ye..hahhaa.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  7. ALHAMDULILLAH .. SYUKUR .. HOPE BERJAYE KE STAGE DUE LAK :)

    ReplyDelete
  8. sama lah dengan eca apa tu orang kata darah gemuruh :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahniah ye.. heheh

    ReplyDelete
  10. Tagged> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. good luck untuk interview ke-2..

    ReplyDelete
  12. Selamat berjaya mieza...doa byk2 =)

    ReplyDelete
  13. MM....nk mtk tlg blh?bgtau jalan nk ke pertama kompleks...huhuhu

    ReplyDelete
  14. Interview apa tu.. hehe semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  15. inteview PE? PAPEPON all the best!

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. lya doakan moga ade rezeki buat awk..insyallah

    ReplyDelete
  17. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  18. good luck dear. zie doakan mieza dpt that job. amin

    ReplyDelete
  19. salam sis
    Gud luck dari tirana aduka ..Jalam jalam malam selasa disini.nampak pulak wajah sis.hehe

    ReplyDelete
  20. lya lak..buka email yahoo sokmo..sbb gmail just utklogin blog je... tu pon sesekali buka.. sibuk duk buka email ofis je manjang... hehe...

    owhh..byk gak awk join contest & ade rezeki menang kan... y ni terlepas..xpela..mesti lps ni ade lagi..insyallah

    ReplyDelete
  21. alamak.. tersilap komen kat entri ni lak.. ekceli y td tu nk komen kat entri ni-->http://pape-jer.blogspot.com/2012/12/3-hari-yang-panjang-akhirnya-clear.html....

    tersilap tekan komen y kat bawah lak

    ReplyDelete