Bila PUTEH Mula Obses Dengan Bunyi-Bunyian..

by - 12:30:00 pm

video

Selain dari bunyi-bunyian, benda yang paling dia gemar ialah lighter & rokok.. Kalau time hubby merokok, mesti dia duk tercongok kat depan tengok orang merokok. 


....kalau lighter tu tak payah cakaplah, lepas satu, satu dibuat main. Lepas tu hilang tak jumpa cari.. Bila kemas-kemas rumah, adalah terjumpa lighter tu kat celah-celah meja, bawah katil, pendek kata segala ceruklah.. Alahai penghibur hati.. =)





You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. nsb jumpa akk,
    ingat die buat koleksi sorok bwh bantal bnyk byk.haha

    ReplyDelete
  2. huhu..nasib baik bukan kunci yang dia bawak main merata tu...

    ReplyDelete
  3. p/s : kerja juruukur bahan dekat sungai besar, selangor..:) kalau ada mabik bahagian ukur bahan, boleh la mohon..:)

    ReplyDelete
  4. biasa la tu. lps ni leh buat koleksi.. hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. comelnya! teringat kucing belaan suami yang dah takda skrg ni :'(

    ReplyDelete
  6. Adik saye peminat tegar kuceng. Tdo pon dgn kuceng. Huhu

    ReplyDelete
  7. jgn nnt si putih ni yg hisap rokok sudahla. hee.

    ReplyDelete
  8. Jangan si Puteh pun sama merokok, baru boleh masuk Malaysia Book Of Records, kucin pertama merokok.. Hahahaa... Cayalah Puteh

    http://www.ibnukhusairy.com/2013/01/01/bergaya-dengan-heels-carlo-rino-pasti-anggun/

    ReplyDelete
  9. Kucing memang suka main sorok2 kan..Owh bunyi2an pun dia suka yek..

    ReplyDelete
  10. hihi.. mmg suka tgk gelagat meow..:)

    ReplyDelete
  11. ni la kucing...hahaha..ad jer keje ye

    ReplyDelete