Kafein Itu Sangat Best ! Haha..!

by - 10:00:00 am


Nescafe Chillah, Nescafe Contest, Nescafe Latte, Nescafe Mocha, Nescafe Original
*Pic Credit To Google*

Me once upon a time adalah seorang penggemar nescafe yang paling tegar.. Masa kat kolej matrik dulu sentiasa ada 3 perisa nescafe 3 in 1 tu.. Ala yang rich, regular & mild tu lah.. 


....aku akan  minum ikut keperluan.. If nak stayback study lewat malam sampai ke pagi biasa aku akan teguk yang rich punya. Kalau just saja2 nak basah tekak ngan air manis tu aku akan bancuh yang mild jer.. Regular plak aku akan minum waktu study biasa2. Ada pulak waktu study biasa ngan luar biasa kan ? Hahaha..!


Kalau yang dalam tin tu pulak aku suka mocha & latte.. Original pun.. Bhahahaha! Pendek kata hari2ku kurang bermaya tanpa nescafe.. Tapi sejak masuk U, langsung dah tak boleh minum nescafe sangat.. Migrain melanda entah tiba dari ceruk mana entah.. 


So, sekarang ni hanya mampu jeling2 jelah.. Nak minum tu boleh, tapi tak boleh la kerap sangat macam dulu.. Nak selalu pun boleh, tapi menjawab ler buat head bang kemigrainan melampau.. Tsk..~.~






WRITTEN BY : 

You May Also Like

7 Silent Hunter's Footprints

  1. Suka juga. Tapi tak bley minum slalu sbb BF mom, takut susu kurang ☺☺

    ReplyDelete
  2. deqla x minum nescafe..sbb cpt skt kepala...hihi...

    ReplyDelete
  3. dulu time study nk exam nilah minuman setiap mlm..hihi

    ReplyDelete
  4. Emmm...tu la...dulu mak pesan jugak jgn kerap sgt amik nescafe...da la kita suka yg pahit2 sikit..hehehe..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ...betul tu kena kawal sikit sbb kafein die bykkan..;)

    ReplyDelete