Mari Belajar Didik Jiwa! Mulakan Dengan Sentiasa Berfikiran Positif.. =)

by - 9:11:00 am


Bersihkan jiwa dengan perkara-perkara baik, Fikir Positif

Salam Jumaat penghulu segala hari.. Alhamdulillah, syukur kerana masih diizinkan bernafas dan diberi peluang menikmati hari ini. Kawan2 semua dah ucap syukur ? Jom kita muhasabah diri di hari yang indah ni dengan mendidik jiwa ke arah perkara2 yang baik2! ^^,


....jangan lupa hadiahkan Surah AL-FATIHAH buat kedua orang tua kita! Bagi yang dah berumahtangga, kedua ibu bapa mertua jangan dilupa tau..





P/S :
Mood berbelog dah mula kembali..
Mulakan hari dengan senyuman!
Semoga hari ini lebih baik dari semalam..
In Shaa Allah.. ^__^





WRITTEN BY : 

You May Also Like

29 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum Mieza, terima kasih untuk tips dan peringatan untuk sedekahkan al-fatihah buat parents. selamat kembali ke dunia blogging :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga terus senyum..hihi..salam jumaat mm

    ReplyDelete
  3. nice info..mud berblog amy pun dah mali..hehe..

    ReplyDelete
  4. tersenyum baca entry ni..
    terima kasih ats prkogsian...
    =)

    ReplyDelete
  5. sama2 kita bersikap positif dalam mengubah diri ke arah yg lebih baik ! ! ^^

    ReplyDelete
  6. insyaallah itulah amalan yang tidak patut di lupakan kan kak:)

    follow sini ya:)

    thanks sudi ke blog kina..:)

    ReplyDelete
  7. kita insan yg lemah...andai kata tersilap langkah dlm berbuat jahat, masih ad pelunag utk kita berubah menjadi lebih baik..amin

    ReplyDelete
  8. boleh geng ni perangai same. kekekeke. MM lahir bulan 8 jugak ke?

    ReplyDelete
  9. Amin.. semoga Allah tidak tertutup pintu taubat untuk kita.. dan lagi penting, semoga Allah tidak palingkan hati kita dari jalan kebenaran.. nice ilmiah.. thanks sis

    ReplyDelete
  10. salam jumaat dan salam kenal juga :))

    nice sharing utk hari pnghulu sgala hari. :)

    ReplyDelete
  11. yeahh . perkara wajib setiap hari . heheh



    rajin2 update sebelum mud ilang :P

    ReplyDelete
  12. salam petang saiyidul ayyam. moga barakah! :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih..sungguh ku insan yang mudah lupa=)Al-fatihah untuk arwah abah..mama..mak mertua ayah mertua dan semua yang kita sayang..

    ReplyDelete
  14. ceria selalu ok. :)

    salam kenal juga. byk blog mieza. nasib baik pilih yg betul. huhu..

    ReplyDelete
  15. mud berbelog selalu ada..tp kan mud nak buat asgg cam hampeh je ni...amacam mano tu?huuu

    ReplyDelete
  16. datang sini, balas kunjungan awk.. :)

    ReplyDelete
  17. singgah malam kat cni....baguslah mood berblog dah pulih

    ReplyDelete
  18. Nice sharing dear..In Shaa Allah slalu amalkan hadiah Al Fatihah pada my parent..

    ReplyDelete
  19. amin
    moga jiwa kita snantiasa bersih..br Allah permudahkan segalanya tuk kita.in Shaa Allah :)

    Ai dtg lawat,salam kenal kembali :)

    ReplyDelete
  20. moga kita ada 10 ciri2 di atas.. insyaALlah.. :)

    ReplyDelete
  21. wah wah.. makin rajin berblog ye,,, makin cun blog dia... good luck mieza.. nanti mana2 yang patot boleh share2 ye.. ehhehe

    ReplyDelete