Nak Let Go This Shoe.. Ada Sesiapa Berminat ?

by - 10:00:00 am


Flat Shoe, Crocs Shoe, Original Crocs, Second Hand Crocs Shoe To Let Go

Original Crocs Shoe to let go! Aku pernah cerita pasal kasut ni kat SINI.. Actually aku sangat suka kasut ni. Memang seboleh-bolehnya taknak let go. Sebab memang aku sayang sangat dengan kasut ni.


....sebab utama aku nak let go this shoe adalah sebab tak sesuai dengan bentuk kaki. Dulu aku pernah pakai crocs shoe yang design hujung depan dia tu lebar. So, memang sedaplah pakai. Hari tu gi beli yang ni. First sarung terus jatuh cinta sebab design ni sangat cantik.


Terus decide beli. Masa raya, first time rasmi pakai baru terasa yang kat bahagian hujung dia tu rupanya  sedikit tirus. Kaki iols ni cam cerakau uols. Kembang nah kat depan. Bila pakai lama2 terasa sakit. Masa test dulu dalam shopping mall, ada air cond. Sedap la pakai. Bila dah kat luar ni, berpanas agaknya kaki mengembang, tu yang sakit. Boleh pakai tapi tak boleh lelama.. Huhu.. Kalau tau, baik aku amik saiz 6 ari tu.. 




....so, ada yang berminat tak if aku nak let go this shoe dengan half price..? Condition masih elok. Saiz 5.  Baru 4 bulan beli.. Bagi yang kaki berjejari runcing tu oklah untuk kaki memang saiz 5. Kalau kaki stock2 cerakau cam iols nih, aku sarankan untuk yang bersaiz 4..


**In Shaa Allah nanti aku upload gambar terbaru kasut ni kat Facebook.. **


P/S :
Kalau berminat, boleh PM 
kat Facebook ea..






WRITTEN BY : 

You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit