Perlu Ubah Ke Tak ? Korang Rasa ?

by - 8:31:00 pm


Life Quotes, The Change Of Life

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan akhir kita dalam tahun 2012 ni kan ? Kejap je masa berlalu.. Rasa baru semalam kita melangkah masuk ke tahun 2012 ni. Rupanya lagi beberapa langkah dah di ambang 2013..


Korang dah bersedia ke nak tempuh tahun baru ? Aku ? Masih tengah mempersiapkan diri. Hope next year aku dah ada kerjaya baru. Moga segalanya berjalan lancar. In Shaa Allah..


Boleh tahan gak intro kan, sampai 2 perenggan.. Dalam pada takde idea tu. Bhahahaha! Oklah, back to the topic. Actually aku berfikiran nak ubah wajah blog ni sempena tahun baru 2013 ni nanti. Tapi still berfikir2. Bukan apa, malas sebenarnya. Bukan senang nak edit blog ni. Makan masa gak tau.. Tu yang buat liat2 jer nak ubah tu.. Haha!


Lagi satu mungkin aku akan buat penjenamaan semula blog ni. Mungkin ye.. So, tengoklah macamana. Bergantung atas kerajinan & idea. Hehehe..~~


So, korang rasa macamana ? Patut ubah ke tak ? 

Life quotes, Life Change, Perubahan Itu Perlu





WRITTEN BY : 

You May Also Like

14 Silent Hunter's Footprints

  1. Done follow... Nak tanya kat mieza macm maner nk letak benner save palestine dlm blog,sy berminat lar,mintak mieza tgglkn comen di line cbox blog sy boleh...mcm maner nk daftar iklan tu???

    ReplyDelete
  2. habis tu yg banner pray for gaza tu pulak cm maner???

    ReplyDelete
  3. nak ubat pun okay, tak ubah pun okay. kalau rasa dah bosan, boleh la ubah. kita pn dh bosan dgn template blog kita ni haaa :)

    ReplyDelete
  4. Blog sekarang ni pun dah cun mieza..i like the layout and colors. Tak messy sgt and tak heavy. Anyway kalau nak rebranding sempena new year tu ok jugak..looking forward.. yang lain tu tak pandai nak comment coz blog sendiri pun tak cun..he..he

    ReplyDelete
  5. hehe thun bru wajah bru mm..klu cdgn ayu tkar warna kot.yg bckground..hehe..yg lain ok ja..

    ReplyDelete
  6. dah comeyyy dah blog akak . hihi jelous !!!!

    Nisha baru edit blog . meh lah tengok . hihi

    ReplyDelete
  7. okay je.. cantik lg drpd blog kite.. huhu

    ReplyDelete
  8. Cantik dah ni sis.. tapi kalu dah bosan asyik tengok bentuk yang sama, terpulang.. ena pun tak tahu nk ubah ke tak blog ena tu, bosan la pula.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. boleh juga tkar.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  10. cantik blog tuh.. hanya cursor misai tuh rasa pelik sket.. klu dapat bibir angelina jolie padan sket kot.. hahaha

    ReplyDelete
  11. bg deqla blog MM ni dah ok..cantik jek..tp apa slhnye tukar kaler background entri putih pulok dan font hitam..terbalikkan..hihi..nk tgk camne.. :)

    ReplyDelete
  12. Blog ini dah kemas pun !!!
    Cantik..

    ReplyDelete
  13. komen dh di ubah..oklah..cntk senang nak komen..loading pun dh cepat

    ReplyDelete