Alololo.. Lawanya Weyh!

by - 12:00:00 pm

Bedroom Decoration, Pink Colour Bedroom, Sweet Pink Bedroom

Korang2, cuba tengok ni..! Lawa kan ? Bagi mereka si penggemar pink tu mesti suka giler ? Serius super sweet decoration bilik tidur ni weyh..! Dapat kat Mieza lah ni kan, kompem hari2 bangun lewat.. Ngahahahahah! 


Silap haribulan masa ni tak bangun lagi ko.. Matai kena pelangkung dengan incit laki. Ngehehhehe.. ^_~ Tapi kan memang lawalah. Teringin gak nak bilik tidur yang well deco macam ni satu hari nanti. Pasang angan2 dari sekarang.. In Shaa Allah ada rezeki, angan2 akan jadi kenyataan.. ^__~




P/S :
Tengah drafting for special assignment..
Alhamdulillah, syukur di atas
nikmat rezeki yang diberi.. =)




You May Also Like

32 Silent Hunter's Footprints

  1. wah pinky habis, kalau saya tak kluaq2 bilik pun tak per

    ReplyDelete
  2. wah...berangan sekejap...kalau dpt nie,mkn,borak, sume2 kat dlm nie..hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Saya suka kaler soft pink..cantik sangat design nih

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mieza, comelnya bilik ni. sheila nak warna hijau or kelabu ke. hehe

    ReplyDelete
  5. FUYOOO..KALAU ADA BILIK MCM NI TAK NAK BAGI ORG LAIN MASUK..HANYA BUI DAN HUBBY JER..ANAK2 PUN X BOLEY..HAHAHA

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mieza...mmg cantik la...:)

    ReplyDelete
  7. cantik bilik pink ni.. kalau bilik anak dara okay lah, tapi kalau dah kawin kene pujuk husband nak tema pink untuk bilik.. :D

    ReplyDelete
  8. mesti mahai kua wet, tggu kawen la itupun kalo kawen dgn tan sri ahak ;p

    ReplyDelete
  9. cantikk...!
    dapat sebijik mcm ni best ooo.. :)

    ReplyDelete
  10. cantek gilaaaaa. huhuuuhuhu saya nak yang macam neh jugak! uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  11. Santeknya. Mau dok jer dlm bilik tu tak kluar2 ☺☺☺

    ReplyDelete
  12. en.tunang pun dan mula suka warna pink. sebab barang-barang syieda banyak berwarna pink. termasuklah baju dating. hahaha

    ReplyDelete
  13. eh dh tukaq layout huhu haa update ler ;p

    ReplyDelete
  14. cantikkkkkk sgt. ni klau dpt kt CiM plak...adakang asyik honeymoon manjang. tambah lg hineystar kat lelangit tu. hehege

    ReplyDelete
  15. yang, sorry eh lambat reply.
    weekend tak online pon. hukhuk.

    kite gune template denim.
    so camne nak ajar eh?
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. hehehe...yalah dpt bilik tdo yg mcmni mmg confirm xkan kluar bilik nya...

    ReplyDelete
  17. wah memang cantik...suke giler r dengan pink...anak sya habis semua barang warna pink sampai hubby naik pening tgok..:)

    ReplyDelete
  18. wahh wahhh mmg cun gilos!! kaler maroon ke pink tu??

    ReplyDelete
  19. Mak aiiii...seis i like toooo...wlupun bkn pminat pink tegar..huhuhu

    ReplyDelete
  20. perghhh
    mmg cantik giler lah.. tmbah2 lak ai suka pink kan :)
    rs cam x puas nk tgkap gambo byk2 dlm ni.hahaha

    ReplyDelete
  21. walaweyh cunnnn gilerrrr,,,nankkkk mcm tu haha

    ReplyDelete
  22. J.SYAZWANA
    --> Mieza guna simple template. Nanti buatkan tutorial boleh ?

    ReplyDelete
  23. BRO FRAMESTONE
    --> First sponsor post.. Alhamdulillah, rezeki tahun baru.. =)

    ReplyDelete
  24. hEHEEE.. MEMANG LAWA... tapi Nurrul tak suka warna pink.. :<

    ReplyDelete