Apa Benda Tu ?

by - 7:10:00 pm

Selamat petang warga blogger! Okay, sebelum tu nak bagitau entri ni adalah kesinambungan dari entri Ole-Ole Dari Bandung ye. So siapa2 yang belum baca tu silalah baca.. Hehehe.. Jadi apakah benda yang Mieza suruh korang teka tu ? Mieza tak nak membebel panjang2. Moh kita tengok siapa yang kena! ^_^

Benda ni lah yang Mieza suruh korang teka tu kan ?
Jom tengok jawapannya!
: :
: :
: :
: :
: :
: :
Mula2 tarik tali sebelah kiri dulu..

Lepas tu tarik yang lagi sebelah pulak! ^^,

Then buka macam ni.. ;p

Tadaa!!!

Ni lah bendanya! Beg travel untuk isi telekung.. Masa ni tengah cuti bulanan. So buat isi purse & camera pun boleh.. Hahaha!


Lawa tak ? Lawa tak ? Hikhik! Syabas buat mereka yang berjaya meneka.. Saja jer suka2.. Takde hadiah pun.. In Shaa Allah if ada rezeki Mieza buat segmen teka2 gambar macam ni nak tak ? 



P/S :
Opps! Cerita "Setia Hujung Nyawa" dah start..
Masa unuk mengadap tv lah pulok..
Tata! ^_~



You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. waa~cantekk la beg tuh! dah agak da stie beg sbb nak kat same mcm mama wanie punye huhuhu^^
    nice entry!!

    new update :) hehee
    http://wanie-raina.blogspot.com/2013/01/time-is-getting-faster-2013.html

    ReplyDelete
  2. fuyyooo ajaibnya beg dia. hihi.. tak terfikir pun. :)

    ReplyDelete
  3. Unik. Ingatka tali pinggang rupanya tas tangan.

    ReplyDelete
  4. cantik mieza..kreatif gak dia orang ni..

    ReplyDelete
  5. kalo nk shopping2 ok bwk beg ni...

    ReplyDelete
  6. hehe...igt ke beg kunci =)

    ReplyDelete
  7. nurul pernah tgk mbr belikan masa ke bandung jugak=)rugi terlepas nak jawab=)

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhh...canggih sungguh..terbaik la.. :)

    ReplyDelete