Barakallah Sis & Bro! ^_^

by - 8:40:00 pm


Rasanya masih belum terlambat untuk Mieza ucapkan Selamat Pengantin Baru buat sis Siti Nurbayah & bro Sahariful Rizal yang telah selamat mendirikan rumahtangga pada Disember lepas. Sorry sangat2 sebab tak dapat menghadirkan diri ke majlis korang.. Huhu~


Sempat mengubat rindu dekat sis Bayah kat Ipoh masa tengah breakfast sebelum majlis akad nikah dia. Tu pun sekejap je. Pertemuan yang tak dirancang. Yang buat terkilannya, tak tau nak terjumpa kat situ. Kalau tak, dah prepare hadiah siap2 masa tu... Wuu~~ T_T


Apa pun, semuanya dah selesai. Semoga perjalanan mahligai yang dibina dilimpahi rahmat dan kasih sayang dariNYA serta berkekalan hingga ke syurga. Amin.. ^_^





P/S :
Mereka berdua ni sahabat
kelab SCUH masa Mieza 
belajar di Sabah dulu..
Miss u guys! ^_^  



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. ayat "hadiah" tu perlu kena highlight...minta kak bayah tuntut...akakaka...
    thank you for sharing..terima kasih juga atas doanya..hehehe

    ReplyDelete
  2. selalu kalau kawan tak dapat datang kenduri, kena bagi hadiah gempak-gempak, hehe...peti ais ker, tibi ker...mesti pengantin appreciate giler!

    ReplyDelete
  3. huhuhu selamat pengantin baru untuk mereka berdua! ehehehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah buat geng awk...

    cun rupa baru blog ni ;-)

    ReplyDelete
  5. wahh selamat pengantin baru untuk kawan sis ni.. cantik sungguh persandingan mereka.. wahhhhh

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat pengantin baru.. hihi

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru=)semoga bahagia sehingga akhir nyawa mcm mama n arwah abah..

    ReplyDelete
  8. barakallah..smoga berkekalan hingga syurga..amin..

    ReplyDelete
  9. barakallah...semoga berbahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete