Bertukar Ke Pastel Lah Pulok..

by - 10:19:00 pm

*Credit Pic To Google*

Kalau nak dibandingkan dengan template sebelum ni, kali ni punya template nampak lebih lembut & tenang kan ? Tak tau kenapa sekarang lebih minat dengan warna2 pastel pula. Nampak lebih neutral & sedap mata memandang.. Hehehehe..

....Pening juga nak godek2 coding segala ni tau. Lama tak bermain dengan code. Tu lah pasalnya. Heks!  Sekarang nak minta pendangan korang, mana lagi better ? Template sekarang ni ke atau yang sebelum ni ?




P/S :
Raya tahun ni
berpastel lah nampak gaya.. ^_^



You May Also Like

11 Shaklee Lovers Visit

  1. kita pun suka pastel. lembut je. sedap dipandang.

    ReplyDelete
  2. YG NI LEBIH CANTIK..WARNA PASTEL MMG SUPERB KAN..^_^

    ReplyDelete
  3. Terpulang pada tuan empunya blog...pada saya dua2 cantik.

    ReplyDelete
  4. ehhh seyezz comell sgt umah baru ni ! hihi

    ReplyDelete
  5. Suka sangat warna2 pastel ni..soft..sejuk mata mandang

    ReplyDelete
  6. dua2 ok..yg ni nmpk lembut ckit :)

    ReplyDelete
  7. warna pastel nampak lembut n ayu gitu..sesuai mana2 situasi pon kan..

    ReplyDelete