Comelnya La Hai Awak Sole Nice..

by - 10:30:00 am

Sole Nice Laser Cut Ballerina Flat, Zalora, Shoes
Beige colour..

Sole Nice Laser Cut Ballerina Flat, Zalora, Shoes
Green Ocean Colour..

Sole Nice Laser Cut Ballerina Flat, Zalora, Shoes
Peach Colour..


Comel nah ballerina flat shoes nih ko uols.. Jatuh cinta lagi nih. Huwa! Acano tu ? Dari brand Sole Nice.. Nama dia Sole Nice Laser Cut Ballerina Flat.. Tengok kat mana ? Dari mana lagi kalau bukan ZALORA.. Tapi kan, dek kerana pernah dengar pelbagai masalah timbul bershopping ngan ZALORA ni terus rasa tak best.. Mana nak dapat ekk kasut Sole Nice nih kat luar ?


Dah berkenan sangat dah ngan yang kaler green ocean tu. Beige tu pun lawa. Tapi kaki iols ni kan gelap, sangat tak sesuai warna2 cerah camtu.. Uhuks! Okay, kaler tu Mieza main teka2 jer sebenarnya. Haha! Kat dalam page dia takde sebut pulak kaler apa. Ahaks! ^o^




PRICE : RM69.00
Worth it or not ?




You May Also Like

16 Silent Hunter's Footprints

  1. boleh tahan harganyaa.. dahlah cantik!!! >.<

    ReplyDelete
  2. semalam g mid valley banyak gak jumpa kasut2 lebih kurang cam nie akak

    ReplyDelete
  3. cantiknya warna hijau tu..tpi dya xkn beli..haha..sebab dya kena cuba dulu..selesa ke x

    ReplyDelete
  4. cantek! huhuhuhu. harga pun cantek! hehehehe

    ReplyDelete
  5. cantekkkkkkkkkkkkkkkkk!oklaa tu 69 rgt =)

    ReplyDelete
  6. cantik..harga agak mahal..huh..

    sy pun pernah baca banyak sangat komen negatif pasal zalora ni..masalah penghantaran la plg byk..

    ReplyDelete
  7. mmg cun la..lya pon suka kasut y flat2 gini..selesa kan

    ReplyDelete
  8. arhhhhh sgt sukaaaaaa.... green tu comel

    ReplyDelete
  9. cantik..
    tetiba ai rs suka dgn yg warna hijau tu..padahal ai x minat hijau :)

    ReplyDelete
  10. wah..mmg ctk..tp tu la byk prblm dgrnya kalau beli dgn zalora ni..klik2 hotlink

    ReplyDelete
  11. mmg comel..tp riben blakang tu mcm semak pulak..kang nk jln pun ssh.. hikhik

    ReplyDelete
  12. klu mngidam worth je kot...hihihi..kasut ni ayut pkai ganas..so slalu pkai murah2x sajer..Done for u ^^

    ReplyDelete
  13. niceee tapi x beranilah nak beli kasut online..takut salah size..satu kerja lg nak menghantar semula hu hu

    ReplyDelete