Diserang Migrain Lagi.. -_-

by - 5:03:00 pm

Migrain, Migrain Headache, Simptom-Simptom Migrain, Migrain Attack


Selamat petang semua.. Mieza sebenarnya kurang sihat sikit hari ni. Masuk hari ni dah tiga hari diserang migrain. Tangkap urat mata dengan tengkuk dah ni. Makan ubat pun dah tak jalan. Jadi tahankan ajelah. Ni pun online kejap jer nak check email & order dari customer.


So, alang2 dah bercerita pasal migrain ni Mieza share sikitlah pasal simptom2 migrain. Semua credit to google ye. Memang dah tak larat nak memikirkan ayat. Sekadar tak nak bagi sunyi sangat jer blog ni memandangkan dah ada yang tanya bila nak update. So korang just baca jelah apa yang Mieza jumpa hasil carian google ni ye.

Simptom-simptom migrain, Peringkat-peringkat migrain, migrain, sakit kepala
*Pic Credit To Google*

Okaylah, tu je yang Mieza dapat share untuk kali ni. Jumpa next time..~




P/S :
Assignment tak siap2 lagi draft. 
Harap esok or malam ni dah kurang 
sikit sakit kepala ni. Bolehla fokus buat keje..
Aktiviti bw pun tergendala buat seketika.. 
Maaf ye kawan2.. Mieza akan jejak korang balik 
once  dah semakin sihat nanti..





You May Also Like

18 Shaklee Lovers Visit

  1. mmg xleh buat kerja kalau migrain...

    rehat secukupnya ye...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mieza, sheila pun selalu kena gak macam mieza. yang penting kena rileks! jangan tension2 :)

    ReplyDelete
  3. Kasih pun selalu gak kena migrain.. dulu siap ada ubat doktor bg khas untuk migrain.. kecik jer tapi power giler.. hehehe...tapi sejak kawin nie dah jarang kena..kasih ade petua nak share.. berkesan atau x tuh bergantung pada badan kita... 1.try minum ais blended mocha sedut cam dahaga sangat... 2. duk kat tempat gelap n sejuk.. 3.jaram(Tuam) kepala ngn air ais..

    ReplyDelete
  4. et well soon..jgn lupa mkn ubat.. n bykkan berehat

    ReplyDelete
  5. et well soon..jgn lupa mkn ubat.. n bykkan berehat

    ReplyDelete
  6. ena tak pasti lah ena ni ada migrain.. tapi ena akan pening bila balik dari jln jauh2... mungkin tidur x betul kot masa dalam kenderaan

    ReplyDelete
  7. moga cepat sembuh..susah gak kalo migrain selalu....apa pon x boleh...

    ReplyDelete
  8. oh Miza ada migrain eh..
    moga cepat sembuh ye..rehat byk2..BW tu pelan kayuh la nti.hehehe

    ReplyDelete
  9. hurm. makan ubat. jaga diri. bertenang dah berehat yer jangan pk banyak sangat. :)

    p/s : nasihat darpada penaja. hehehe

    ReplyDelete
  10. wak pon kekadang migrain jugakkk,ahHHKs

    ReplyDelete
  11. La ksiannya...paling xsuka sakit kepala....semoga cpt sembuh jgn lupa mkn ubt tau :D

    ReplyDelete
  12. Smoga cepat sembuh. Sis...amalkan ayat nih:

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/12/ubat-sakit-kepala-dan-migrain.html

    ReplyDelete
  13. la sian mieza...mieza mmg ada migrain yer..moga cpt sembuh k

    ReplyDelete
  14. +KASIH+
    --> Terima kasih dear atas petua ni.. Next time kalau kena lagi boleh la cuba petua ni.. =)

    ReplyDelete
  15. Buat masa sekrang niee Nurrul tak ada lagi migrin.. Alhamdulllah..

    *KENA BANYAK REHAT BILA DAH KENA KAN ?

    ReplyDelete
  16. owhh.. mieza ada migrain rupanya.. haihh terok kan..deqla pun kerap skt kepala.. tp bkn migrain.. tp kurang tdo..huhu

    ReplyDelete