Haiyak! Macam Dah Kurang Masa Nak Update Blog..

by - 8:00:00 am




Selamat pagi semua! Erm, tajuk macam busy sangat jer bunyinya... Haha! Poyo pulak ku rasakan.. Ini semua poyo! Eh..!


Mieza sekarang ni kerja tolong mak cik sebelah rumah meniaga. Since minggu lepas lagi. Bukanlah takde masa, tapi macam keletihan pulok. Dah lama tak kerja, bila start kerja balik ni rasa macam penat semacam jer. Huhu~~


Start dari 11.30 pagi dah kena keluar rumah. Sebelum tu kenalah setelkan hal2 dalam rumah dulu, kemas rumah, basuh kain, masak untuk hubby, baru boleh keluar. Habis niaga dalam kul 3.45 petang camtu. Terus bergegas balik rumah nak kejar Zohor. Lepas tu dah kepenatan, pengsan (tidur).. *Mengalahkan orang yang kerja 8 jam sehari pulok. Tsk! -_-'*


Petang nak siap2 masak utk makan malam pulak sambil2 layan Setia Hujung Nyawa *yang ni pun kena selit sekali.. Haha!* Lepas tu baru terkedek2 nak bw ke blog kawan2. Sementara nak habis bw, mata dah mula ngantuk.. Acaner tu ?


Minggu depan Mieza akan berada di Semenyih selama lebih kurang 10 hari atas urusan kenduri keluarga belah hubby. Lepas tu balik Ipoh balik. Seminggu lepas tu insyaAllah Mieza akan kembali ke KL untuk mengikuti kursus GCAP. Ada yang pergi tak ? Boleh jumpa kat sana In Shaa Allah..





P/S :
Ini entry autopublish.




You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. Kursus apa tu?? Hihi.. dya pun layan cte setia hujung nyawa

    ReplyDelete
  2. its ok dear.. utamakan yg mana penting dulu.. selmt berkusus! =)

    ReplyDelete
  3. samalah..MV pun dah xda masa nak BW

    ReplyDelete
  4. samalah kita kak.. ena pun dah kurang berblog sejak habis cuti ni.. nk tumpukan pd pelajaran... maybe mlm or pg2 buta je ena on9

    ReplyDelete
  5. blog da cantik tp xde masa nk update ek..hehehe

    ReplyDelete
  6. haha...samalah. update blog pown mana dan jer, ssimple2 n3 tkpown upload foto guna nota 2 ini jerr.
    11 feb nnti pown umah CiM ada wedding ceremony utk adik lelaki CiM. ni yg busy tengah buat guddies, etc.

    ReplyDelete
  7. meniaga makanan ke?
    bestnyaaa.
    hikhik

    ReplyDelete
  8. nur pun dah kurang berBW sekarang...huhhu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ros...rehat dulu baru mula semula...;)

    ReplyDelete
  10. takpela awak. buat mana yang patut dulu k. ;)

    ReplyDelete
  11. setia hujung nyawa harus diselit..hahahaha...rasa ye klu bniaga ni mmg penat...tp best takla bosan..jmpe rmai org..hihii

    ReplyDelete
  12. wani ni lagi la mieza terhad sgt masa nk bw..kalu kt rumah mmg xsempat sbb lebih perhatian tuk qalief

    ReplyDelete