Hoyeah! Tukar baru Sudah.. ^_^

by - 2:58:00 pm


Yeay ! Dah tukar modem baru dah.. Lepas ni hope takde dah error limited connectivity bagai lagi. Tension tau tengah2 syok streaming tetiba error. Nak2 lagi kalau Mieza & husband dua2 tengah streaming. Mesti salah sorang akan unconnected. Mencik! ~_~


Ibarat kacang lupakan kulit, modem lama pi main jauh2.. Haha! Takdelah, Mieza simpan elok2 masuk balik dalam kotak. Mana tau kot2 modem baru ni indah khabar dari rupa pulak. Jasa yang lama ni jugaklah nanti diperlukan. Hehehhehe..~~




P/S :
Banyak berita gembira dapat
bulan ni. Agaknya rezeki bulan 
kelahiran kot.. Hehehe.. Alhamdulillah.. ^_^





You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. Assalamualaikum mieza, awak beli bape modem ni? bestnya. sheila ada gak terfikir nak beli. better pakai modem ek kalau ada ramai pakai laptop kat rumah :)

    ReplyDelete
  2. modem lama jenis tu memang banyak problem..

    ReplyDelete
  3. Wah...bestnya. Harap2 tak de masalah lah nak bertenet yer ☺☺

    DONE.

    ReplyDelete
  4. wahhhh..murah rezeki ye. hopefully ok la unifi ni ye. aritu ade gak org TM offer kat saya, tapi tak amik pun sbb jarang ade rumah. hehe

    ReplyDelete
  5. aah maybe lah rezeki bulan kelahiran=)lahir bulan satu gak ek??sama ngan mama nurullah..

    ReplyDelete
  6. hohoho..saya ngan orang rumah gili2 pakai broadband je. line teruk sangat kat rumah.hmmm

    ReplyDelete
  7. modem dh tukar harap tenet pon okla yer...

    #eh...tukat template ea..berwajah baru la.. :)

    ReplyDelete
  8. waa~best tak gune TM??? mahal ke? :D

    ReplyDelete
  9. wahhh
    lepas ni laju lahhh cik Mieza kita.hihihi

    ReplyDelete
  10. hoooyeeeiiii...mntk password wifi. nk tumpang download movie

    ReplyDelete
  11. dulu gune streamyx kat rumah makjang nak rosak nye. terus potong. huhuhu

    ReplyDelete