Lunch For Today! ^_^

by - 2:58:00 pm

mee rebus, mee rebus perak

Hari ni lunch makan mee rebus jer. Hehe! Ibu [MIL] yang buat. Tinggal telan jer. Bagus tak ?  Bagus tak ? Sepatutnya menantu la yang kena rajin2 masak hantar kat mak mertua ye dok ? Eh, iols rajin tau masak2 ni. Tapi nak kena ada bahan yang melimpah ruah kat dalam fridge tu dulu.. Ngeeee~~


Tapi kan kalau belah Terengganu mee rebus kitorang lain tau. Bukan macam ni. Dia macam mee sup, tapi letak lada hitam yang dah ditumbuk2 kasar. Tambah pulak telur rebus sebijik. Sedap! ^_^

milo panas, milo nestle

Milo panas ni macam dah jadi minuman wajib pulak. Setiap hari mesti nak minum. Tak kiralah pagi ke, tengahari ke,  petang ke, malam ke. Tapi biasa kalau pagi malas nak makan, Mieza just minum milo panas campur ngan nestum jer. Cukup mengenyangkan! ^_^


Korang dah lunch ? Makan apa hari ni ? =)



You May Also Like

13 Shaklee Lovers Visit

  1. ringkas je menu . tp da kenyangkan.
    hehe. selamat menjamu selera v^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. bestnya, mak mertua masak! hee minta sikit... sheila da makan tadi :) apa rasa milo campur nestum?

    ReplyDelete
  3. Lapar balik tgk mee rebus tu. Saya memang penggemar tegar milo. Pagi, petang, siang malam mesti nak milo ☺☺

    Mieza, sharing is caring & loving kan. Boleh jer klo nak share.

    ReplyDelete
  4. ya Allah!!! sedapnyaaaaaaaaa.... lama dah tak makan mee kari.. sis post kat ena semangkuk pun jd la.. huaaaaaaa asyik makan megi kari je, muak.. nak suruh mak buatkan, kesian kat mak... T.T

    ReplyDelete
  5. dapnye.. deqla tgh hari ni mkn nasik berlauk dgn kebab.. hihi

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaaaaaaa :D


    Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :D

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  7. mee rebus ke mee kari ni. huhu.

    ReplyDelete
  8. sedapnya. bikin terliur je. :)

    ReplyDelete
  9. sedap tu..terus lapor ni..

    ReplyDelete
  10. slurpppppp sedapnye ...mama nak gi buat milo la juga..hahaha.

    ReplyDelete