NIVEA Pure & Natural

by - 3:28:00 pm

Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA


Baru-baru ni jenama penjagaan kulit terbesar dunia, NIVEA telah melancarkan rangkaian produk terbarunya iaitu NIVEA Pure & Natural. Ianya menggabungkan 8 manfaat terbaik dari sumber alam semulajadi yang penting untuk kesihatan kulit seperti Minyak Argan, Aloe Vera dan Chamomile.


Minyak Argan mengandungi 3x vitamin E berbanding minyak zaitun. Ia juga merupakan salah satu sumber antioksidan yang amat baik untuk merawat kulit. Kandungan Aloe Vera pula membantu memberikan kesan kelembapan pada kulit di samping menyokong proses baik pulih serta merangsang pertambahan sel2 baru kulit. Manakala Chamomile berfungsi menenangkan kulit. Ianya mampu melindungi daripada kesan rengsa yang sangat ideal untuk kulit sensitif.


Apakah 8 Manfaat Semulajadi Yang Terkandung Di Dalam Rangkaian Produk NIVEA Pure & Natural Baru?


  • Melindungi kulit
  • 3x vitamin E berbanding minyak zaitun
  • Memulihkan lapisan kulit yang rosak
  • Antioksidan semulajadi untuk merawat kulit agar kelihatan awet muda
  • Melindungi lapisan lembapan kulit
  • Mengandungi ramuan pemulihan kulit yang sangat berkesan
  • Memberikan kesan kelegaan
  • Mengandungi tindakan antibakteria



Rangkaian produk Pure & Natural yang mengandungi sehingga 95% bahan semulajadi ini terdiri daripada produk penjagaan wajah, losyen badan dan deodorant. Paling menarik, ianya bebas daripada Silikon, Paraben atau pewarna tiruan yang bertindak kasar ke atas kulit. Jom kita tengok rangkaian dan keistimewaan produk2 NIVEA Pure & Natural baru ni! ^_^


Nivea Pure & Natural Body Lotion, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Body Lotion
>> Menjadikan tekstur kulit badan lebih halus, gebu, licin, dan lembut sambil memulihkan lapisan kulit yang kering.


NIVEA Pure & Natural Cleansing Lotion, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Cleansing Lotion
>> Membersih sisa solekan, sebum serta kotoran pada wajah tanpa melucutkan lapisan lembapan yang asli.


NIVEA Pure & Natural Cleansing Toner, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Cleansing Toner
>> Membersih, menyegar dan menyediakan kulit untuk rutin seterusnya.


NIVEA Pure & Natural Refreshing Cleansing Wipes, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Refreshing Cleansing Wipes
>> Bukan sahaja membersihkan kesan solekan serta kotoran wajah dengan lembut, malah ia sempurna dibawa ke mana2 sahaja, lebih2 lagi kala bercuti.


NIVEA Pure & Natural Moisturizing Cream, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Moisturizing Cream
>> Memberi khasiat pelembapan yang lebih efektif iaitu 3x Vitamin E berbanding minyak zaitun.


NIVEA Pure & Natural Roll-On Deodorant, Rangkaian Proudk NIVEA Pure & Natural, NIVEA Pure & Natural, NIVEA
NIVEA Pure & Natural Roll-On Deodorant
>> Memberi kesan sensasi segar 24 jam pada daerah bawah lengan.




Psst! Kalau nak tau, inilah rahsia kecantikan kulit Kate Middleton..! Korang pun boleh dapatkan kulit yang cantik seperti beliau hanya dengan menggunakan rangkaian dari produk NIVEA Pure & Natural ni! ^_~




Untuk maklumat lanjut tentang produk2 NIVEA, sila layari http://www.nivea.com.my/ atau boleh ke Facebook NIVEA Malaysia.




**Rangkaian lengkap NIVEA Pure & Natural kini boleh didapati secara eksklusif di semua Farmasi Guardian seluruh negara dengan harga di antara Rm8.90 hingga RM26.90**



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. wane ye nmpk lmbut..combination yg mnarik utk pembeli....ni la produk ye yer... :)

    ReplyDelete
  2. wahh xpnh try lagi ni..byk jgk produk nivea kan..

    ReplyDelete
  3. wahhh..nivea dah keluarkan produk kecantikan muka la. bole la try nnt. pttlah kate tu cantik je. ni rahsia dia rupanya. hehe

    ReplyDelete
  4. wahh great!! ena guna deo nivea je.. memang sgt memusakan hati... baju tak rosak...

    ReplyDelete
  5. Wahhh ! ! ! Ini yang terbaru ke ? ? adik nak try juga lah..

    ReplyDelete
  6. NURRUL
    --> Ha'ah dik.. Ni rangkaian produk terbaru NIVEA.. =)

    ReplyDelete
  7. Ketika ke luar negara dahulu ada bawa bawa krim Nivea untuk mengatasi masalah kulit kering.

    ReplyDelete
  8. deqla pakai alaisyah.. eh betol je eja tu? haha

    ReplyDelete