Selamat Bertunang Adik !

by - 12:57:00 pm


Lawa kan adik ni ? Sekali imbas macam Yana Samsudin jer. Semalam berlangsungnya majlis pertunangan adik dengan pilihan hatinya. Jangan tanya Mieza siapa nama adik ni coz Mieza sendiri pun tak tau apa nama sebenarnya. Semua duk pakat paggil adik, so iols pun panggil je lah adik..  Inilah contoh jiran cemerlang.. Ngahhahaha!~


Sebenarnya adik ni ialah anak jiran sebelah rumah Mieza. Memang jarang nampak dia. Rupanya baru habis praktikal. Majlis semalam memang grand habis. Ni masa awal2 jer Mieza sempat jumpa & bergambar dengan adik. Lepas tu Mieza gi bawa MIL & kawan dia makan kat umah sebab tak cukup tempat duduk. Ramai sungguh tetamu, dah macam kenduri kahwin dah.. Nasib baik stok lauk, nasi semua dorang tumpang park kat dalam pagar rumah Mieza. Just cedok2 nasik & lauk pauk kat situ then gi makan dalam rumah. (Ada insiden yang membangkitkan kemarahan Mieza tau masa ni.. Siapa yang ikut FB Mieza tu taulah.. Huhu~~)


Nak jugak tumpang glamer noks..! Kalau dah nama blogger tu haruslah diusung camera ke hulu ke hilir mengalahkan mamarazi. Tak ketinggalan, muka sendiri harus terpampang dalam gambar.. Ngeeee~~


Hantaran dia meriah ko uols.. Belah perempuan tema hantaran warna merah. Belah lelaki pulak warna kuning. Sayangnya hantaran dari pihak lelaki Mieza tak snap gambar. Sebab pihak lelaki sampai masa Mieza tengah menjamu rakyat jelata ntah dari mana tumpang makan dalam rumah. Dan disebabkan insiden2 yang berlaku kat rumah Mieza tu lah buat Mieza terus hilang mood nak pergi tengok acara meminang yang berlangsung. 


Hasilnya, memang tak banyak gambarlah. Nasib baik awal2 dah jumpa adik. Kalau tak, memang nan hado lah gambar nih.. Huhu..~~ 




Things You Didn't Know About Detoxification !
Mencari Rumah di Malaysia? Bookmark INI! (atau simpan untuk masa depan!)
 


You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. Assalamualaikum mieza, ecehh ingatkan adik dia. jiran rupanya. heee. meriah gila warna hantaran! tapi baju adik ni comel! hehehhe semoga cepat kawin!

    ReplyDelete
  2. mmg terserlah kemeriahan yer..pnuh katil tu ha dgn hantaran..hihihi ^^

    ReplyDelete
  3. hamboi banyak gile hantaran !
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. asslamualaikum mieza...selamat bertunang yer...;)

    ReplyDelete
  5. laaa.. ingatkan adik MM.. haha.. apapun, selmt bertng!

    ReplyDelete
  6. selamat bertunang utk beliau..manyaknya hantaran dia eh

    ReplyDelete