Yeay! Tukar Ke Denim Template Pulak! \^o^/

by - 2:12:00 am



Cea.. Dalam penat2 menyempat ajer tukar template blog segala. Sebelum ni Mieza guna simple template. Tapi orang kata denim template ni lagi senang nak edit. That's why la iols tukar ke denim ni. Rasanya lagi kemas kot guna template ni.. Erks! Ye ke ?

Tapi memang senanglah nak edit & design blog guna template ni. Tak pening sangat nak main ngan coding. Oklah, tu jelah kot nak canang hari ni. Menaip pada pukul 2.05am. Ohsem kan ? Migrain dah start balik.. Siang nanti kang kompem penin2 langau meniaga nih.. Haih..~ -_-'




P/S :
Mohon maaf tak sempat
nak jengah semua blog hari ni..
Huhu~~ T_T






You May Also Like

26 Silent Hunter's Footprints

  1. nice... tapi kenapa header x center??

    ReplyDelete
  2. SHAQIR IR MANZ
    --> Huh ? Ye ke? Kat sini nampak dah center.. Haish.. Kena godek coding balik la ni.. Tenks tlg inform.. =)

    ReplyDelete
  3. rajinnya mengedit. kalo sy pening nk main ngn coding2 ni. huhu..

    ReplyDelete
  4. MM ni kira pandai juga la bab2 edit kan..hehe kalo wani mmg xreti lansung la

    ReplyDelete
  5. hebatnyer mieza, siap main dengan coding bagai, tabik ler! boleh lah curahkan ilmu sekali sekala, hehe...

    ReplyDelete
  6. cantik2.. wahhhh makin cantik blog akk.. dengan gabungan warna yang unik dan menarik.. hehehe

    ReplyDelete
  7. rajinnyaa..
    Nur xreti sgt nak edit2 ni..hihi

    ReplyDelete
  8. SHAQIR IR MANZ
    --> Hehe.. Tenkiu! ^_~

    ReplyDelete
  9. WANIEYS A.K.A IBUQALIEF
    --> Edit simple2 tu bolehla.. Tengah menuntut lagi ngan hubby ni.. =)

    ReplyDelete
  10. FIEDA RAFLI
    --> Tak siap sepenuhnya lagi ni.. Tunggu free2 sikit nanti nak edit bhgn komen plak.. Pastu nak tukar home,older,& newer post tu ke bentuk pic.. Kalau rajinla.. Haha!

    ReplyDelete
  11. ORGA
    --> Eh, takde hebat mananya. Edit simple2 cani boleh ler.. Nak advance2 kena menuntut ilmu lebih lagi.. In Shaa Allah, ada masa nanti kalau rajin Mieza sediakan tutorial bagi sesiapa nak belajar edit blog.. =)

    ReplyDelete
  12. yezza...comel doh lagu ni...tatau la sy pakai templete ape. berbelit2 betui! grrr

    ReplyDelete
  13. huhuhu cntek jugak. pandai erk? cik miza tukar2 bnda neh kalau saya laaa hihi memang tak pandai semua suruh orang yang buatkan ihihihi

    ReplyDelete
  14. ni haa ade buat mkn2, jemputlerr ;p

    http://www.dearxila.my/2013/02/korang-kenal-pengomen-setia-blog-korang.html

    ReplyDelete
  15. COMEYHH , Ringan pun ringan.. ^^

    ReplyDelete
  16. denim template?? apa bezanya?

    ReplyDelete
  17. aikk tiko lagi? patot la semcm je masok.. hihi.. tp deqla lg berkenan yg dulu... huhu

    ReplyDelete